Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Cretan Catalin Marian

Mesajde CATALIN » 09 Apr 2014, 20:43

perma scrie:Domnilor, sper ca nu mutam topicul cu clarificari sima marian aici la clarificari catalin. Nu stiu cum dracu' am eu magnet spre topicurile in care-i cu scandal :). Catalin s-a descarcat pe topicul respectiv, sunt convins ca regreta, de asemenea sunt convins ca multi apropiati i-au tinut morala, cred ca ajunge o bata la un car cu oale. Cataline, pune poze cu stupina, sa ne mai clatim si noi ochii! Bafta tuturor!
P.S.: sunt convins ca la un timp dupa, majoritatea regreta ca s-au lasat condusi de orgoliu si si-au dat frau liber limbajului.

nu cred ca putem spune ca aici este un scandal......dupa cum ai spus orgoliu....asta a fost
daca pe State l-am privit ca un dusman..acum as fi dispus sa fac orice sa-l stiu prieten (deocamdata virtual)d-nul IGNATOV respect pana la Dumnezeu....Mircea63..un mare domn JENASE..MY BESS...GEOVANI...DD..PUPEMEA.PROBABIL CA AM GRESIT CA AM NOMINALIZAT nume sunt multe si-mi cermi de scuze pt ce pe care i-am omis....insa ei m-au apreciat si m-au sfatuitnumai de bine.....pt a nui dezamagi am sa fiu eu ASA CUM MA STIU EI
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde proapis13 » 09 Apr 2014, 20:47

trumpi scrie:D-le Catalin, va sfatuiesc prieteneste in a va abtine sa mai postati ceva pe forum. Va faceti singur rau.
Nu va cunosc decat din ce-am vazut pe aici. dar va asigur ca imi este mai mult decat suficient sa imi fac o parere.
Inca odata va asigur de respectul meu.

NENEA DOMNU'' CU RESPECTU'' usor cu mobila pe scari.... Catalin a demonstrat ceva in apicultura si a castigat si un premiu :!:
tu aterizasi direct in pagina lui si deja dai sfaturi :oops:
ia fa-ti o pagina personala si dicteaza de acolo...nu mai polua pagina colegului....
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde ignatov andrei » 09 Apr 2014, 20:49

CATALINE, e pagina ta, asa ca, imi cer scuze... dar nu ma pot abtine (nu e nevoie sa ziceti...mmm):

- nenea trumpi, mai da-o dracu' de filosofie, ca ne ametesti de cap!
Iti recomand un forum unde posteaza doar cei din "cercuri sociale", unde "baletul verbal" si "respectul" ascund "cantitati enorme" de ipocrizie!
Crede-ma, stiu ce spun!

Sanatate multa!
ignatov andrei

Mesajde trumpi » 09 Apr 2014, 21:00

ignatov andrei scrie:- nenea trumpi,
Crede-ma, stiu ce spun!

"nenea" Ignatov Andrei, nu am nici cea mai mica indoiala asupra faptului ca stiti ce spuneti. Insa convingerea d-vs, pe care personal o gasesc total eronata si venita doar dintr-o nevoie de-a interveni intr-un subiect care efectiv nu va priveste, nu inseamna deloc ca este si cea justa. Dar, asa cum sugeram si mai devreme, fiecare se pozitioneaza intre limitele pe care si le impune in viata. Siu eu va doresc multa sanatate. Dar mai ales luciditate, limpezime, si discernamant pe viitor. In mod special asupra interventiilor ce va pot periclita imaginea ce-o aveti pe acest forum.
Acum, daca-mi permiteti, am sa meerg sa-mi vad de treburile mele. Simt ca-mi irosesc timpul pe-aici considerate fiindu-mi parerile ca "filozofii". Sa fiti bine. Atat cat puteti si cat indrazniti sa cereti de la viata.
trumpi

Mesajde paul » 09 Apr 2014, 21:31

Pilat l-a palmuit pe Iisus !
Iisus i-a spus: "daca am gresit cu ceva, dovedeste-o, daca nu, de ce ma lovesti ???"
Colegul Trumpi a facut niste afirmatii ! Alti doi colegi l-au "palmuit", fara a-i demonstra ... greseala ! Intreb eu ... de ce l-ati "palmuit" ??? Doar pentru ca-i mai nou pe forum, doar pentru ca foloseste un limbaj reverentios si isi alege cu grija cuvintele ??? :o :o :o Intrebarea este: a avut sau nu dreptate in cele afirmate ???
Eu zic ca a avut perfecta dreptate !!!
LE ... dreptatea deranjeaza !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 09 Apr 2014, 21:40

trumpi scrie:Acum, daca-mi permiteti, am sa meerg sa-mi vad de treburile mele. Simt ca-mi irosesc timpul pe-aici considerate fiindu-mi parerile ca "filozofii". Sa fiti bine. Atat cat puteti si cat indrazniti sa cereti de la viata.

Nu-i o solutie !
La convingerile pe care le aveti ar trebui sa stiti ca ... "pic cu pic, se face mare"!
Si capitularea ... nu-i o virtute ! :idea:
INDRAZNITI !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde trumpi » 09 Apr 2014, 22:19

paul scrie:Si capitularea ... nu-i o virtute ! :idea:
INDRAZNITI !!!

De indraznit am indraznit. Desi nu ma caracterizeaza. Dar nu m-am putut abtine. Iar pozitia mea nu este o capitulare. Este o simpla punere la adapost. Am atins o varsta la care nu ma mai incanta deloc victoriile repurtate cu surle si trambite. Imi ajunge cu prisosiinta sa treiesc eu bine cu mine, indiferent de vacarmul din jurul meu. Si chiar traiesc foarte bine cu mine, neafectat fiind de cinismul d-lui Proapis13, cinism venit doar din solidaritate de "cazarma"de genul "noi veteranii va f...tem pe voi bibanii" sau din pseudo superioritatea d-lui Ignatov, venita si aceasta fara absolut niciun fundament stabil, logic, argumentat.
Atat imi pare rau, tot vacarmul asta existential se poarta pe pagina personala a unui om din tara asta. Om ce-si revendica nestramutat cetatenia, mentalitatea, dar si apartenenta de nezdruncinat la acest popor. Dar mai ales la ceea ce este mai prost si mai defaimator la acesta. Tipic de altfel celor ca domnia sa. Dureros este ca-si face un titlu de cinste din asta persifland orice ar veni inspre sprijinul evolutiei domniei sale.
D-le Paul, ramane cum am stabilit in mesajul privat. Cu mult respect.
trumpi

Mesajde State » 09 Apr 2014, 22:45

"trumpi" "strumphi" sau cum vrei tu...ai rabdare! Zi-o pe barba ta! Sper ca ai inteles ce-am vrut sa zic. Sunt io , Indianu. Da-l in plm de virtual , da-ti un refresh! Nu pot sa scriu mai multe, lucrez la o cinzeaca si intelege-ma. Daca vrei iti dau MP.
Cataline: cum naiba ai ajuns sa ma consideri "dusman" ? Dusmani are doar salam. Plm , suntem in 2014. Helooooou!

V-am pupat!
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde State » 09 Apr 2014, 22:57

CATALIN scrie:nu cred ca putem spune ca aici este un scandal......dupa cum ai spus orgoliu....asta a fost
daca pe State l-am privit ca un dusman..acum as fi dispus sa fac orice sa-l stiu prieten (deocamdata virtual)d-nul IGNATOV respect pana la Dumnezeu....Mircea63..un mare domn JENASE..MY BESS...GEOVANI...DD..PUPEMEA.PROBABIL CA AM GRESIT CA AM NOMINALIZAT nume sunt multe si-mi cermi de scuze pt ce pe care i-am omis....insa ei m-au apreciat si m-au sfatuitnumai de bine.....pt a nui dezamagi am sa fiu eu ASA CUM MA STIU EI

Bai nene, nu mai da nume. Nu de alta , dar sa nu omiti pe cineva! Daca-i iei pe fiecare in parte, ii pui la rana.
Cand te ia gura pe dinainte, sa nu te superi pe vreunul din ei ca-ti zice de dulce. Daca ti-o zice, inseamna ca-i pasa.
Le ai si tu pe ale tale, la fel ca toti ceilalti.
Nimeni nu e perfect.
Cand gresesti, taci din gura si mergi pe burta. Daca e loc de vreo caterinca, tine ritmul.
"Domnisoare" gasesti peste tot. Vai fata, sunt oripilata, iar au inceput scandalagii sa se certe... Plm, domnisoara e nef...fericita. Traieste in pestera.
Mai zic ?
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde proapis13 » 10 Apr 2014, 07:52

trumpi scrie: Si chiar traiesc foarte bine cu mine, neafectat fiind de cinismul d-lui Proapis13, cinism venit doar din solidaritate de "cazarma"de genul "noi veteranii va f...tem pe voi bibanii"

Am inteles ca ai trecut de mult de virsta pubertatii...atunci traiesti de unul singur cu tine insuti
Cinism este un concept filozofic pe care vad ca incerci sa-l impui
Din cele 9 postari ale tale pe forum doar una se refera la apicultura si aceea e misterioasa si neconvingatoare
Daca ai ceva de zis in apicultura e momentul sa o faci,daca nu ai intrat pentru apicultura e o sectiune speciala pentru ,,filozofi''.. ;)
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Jean Valjean » 10 Apr 2014, 08:25

proapis13 scrie:Catalin a demonstrat ceva in apicultura si a castigat si un premiu

Proapis13, poti sa dezvolti putin?
Mai exact, ce a demonstrat Catalin in apicultura?
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde proapis13 » 10 Apr 2014, 08:30

Jean Valjean scrie:
proapis13 scrie:Catalin a demonstrat ceva in apicultura si a castigat si un premiu

Jane,el macar are o stupina si are si sustinatori ce l-au votat ; eu NU l-am votat pe el..
A castigat un loc in Bursa Gica Romanescu ???...a castigat ...
Trumpi ce a demonstrat ???...
Vine direct pe pagina omului si da cu barda....sa fim seriosi...
Daca remarcile debitate de colegul mai sus mentionat veneau din partea ta ma abtineam sa intervin....stii tu de ce.... ;)
proapis13

Mesajde ignatov andrei » 10 Apr 2014, 08:53

trumpi scrie:Da ma scuzati ca intyervin sa constatat si la Focsanbi probleme cu praful din Sahara. Sant problemne si la roit si la toate cele. Azi au iesit albine la cules si nu sa putut din cauza la vant. A fost vant puternic peaici. Nu stui ce ne facem cu cules on perioada urmatoiare., Ca eu nu fac pastoral l3 am pe albiune la o curte de da linga vile si livbezile comuniste

Comparati aceasta postare, cu cele postate - de catre trumpi - pe aceasta pagina... :!:
Nu-i asa ca pare... un fel de "spart in figuri"?!?
ignatov andrei

Mesajde CATALIN » 10 Apr 2014, 10:40

Jean Valjean scrie:

JANE ce trebuia de fapt sa demonstrez eu in apicultura? trebuia sa inventez ceva??daca eram ca Puisoru de la ramnic demonstarm ceva??
sunt pe acest forum din 2011....am in jur de 1080 msg postate am o stupina mica am pus poze am mai participat la targuri am organizat intalniri pt a va cunoaste stau cu voi aproape in fiecare zi ce tre sa demonstrez CA INCEPATOR??
pana la urma e parerea dumneavoastra buna rea n-am so comentez mai mult decat am spus
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde perma » 10 Apr 2014, 11:05

Exista o vorba: e bine sa ocolesti unele batalii, nu din teama ca le-ai pierde, ci din teama ca ai deveni ridicol castigandu-le. Drept urmare n-o sa intru in clinciul propus.
Azi esti bine-sanatos si maine te lauda popa'n curte!
Omu' ie inainte de toate!
perma

Mesajde MIHAI BALS » 10 Apr 2014, 19:03

trumpi scrie:D-le Catalin, va sfatuiesc prieteneste in a va abtine sa mai postati ceva pe forum. Va faceti singur rau.
Nu va cunosc decat din ce-am vazut pe aici. dar va asigur ca imi este mai mult decat suficient sa imi fac o parere.
Inca odata va asigur de respectul meu.

da de unde aparusi vere?
trompeta cititoare,daca n-ar mai scrie nimeni,ce-ai mai citi?
ma tu cam semeni cu astafoae!
ia baga ceva de apicultura si lasa filozofatu.
MIHAI BALS

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?