Dragos2006 scrie:La ora actuala apicultura a devenit un El Dorado romanesc unde foarte multi tineri entuziasti sunt orbiti de fondurile europene alocate si de eventualele sume de bani obtinute din vanzarea produselor apicole.
Multi tineri au pus osul la munca si au aplicat pe o anumita masura fara a avea in proprietate familiile declarate . Acum dupa ce au incasat prima transa alearga ca disperatii sa-si procure familii. Aici intervin eu , la primavara cu 30000 lei cumpar 100 de familii care dupa 20 zile sunt sparte in trei rezultand 300 de roi care vor fi vanduti cu 300 lei bucata la tinerii intreprinzatori . Eu investesc 30000 lei in material biologic si 10000 lei in hrana si ceva inventar , vand si obtin 90000 lei cu un profit de 50000 intr-o luna de zile . In acest timp tanarul entuziast care s-a bucurat de banii europeni acum are 100 de roi in proprietate si buzunarele goale !
Cine a castigat mai mult ??? tanarul entuziast sau apicultorul ruginit in meserie ?
De ce un tanar entuziast NU poate sa faca ce fac eu ?
Domnule Dragos va apreciez sinceritatea si deschiderea dar, daca spuneti tot poate fac si altii acelasi lucru si veti avea concurenta.