popik50 scrie:Domnule Adi Hodis vreau sa va asigur ca la mine nu este primul an cand am stupi. Am mai avut cu vreo 14 ani in urma timp de 3 ani dupa care a trebuit sa ii vand pentru ca am plecat la scoala si nu mai avea cine sa vada de ei .
Anul acesta am inceput din nou si vreau sa va asigur ca nu mi-a roit niciun stup pentru ca am intervenit cant trebuia la ei. Iar daca as fi in situatia pe care o prezentati am sa va sun si am sa va intreb ce trebuie sa fac. Dar cred ca voi primi un raspuns pe masura asa ca voi apela la prietenii care iubesc incepatorii

Domnule popik50
Dumneavoastra intreceti masura.Pe bune.
Veniti pe acest forum, postati 5 mesaje la oha si 31 de mesaje la acest subiect, sub anonimat,VRETI sa vi se puna apicultorii la scris si sa va iexplice ce trebuie si cum trebuie de acum sa faceti pe zile , pe saptamani.Un fel de ...auzi ma? astia cu stupi, aicilea e forum si de acum sunteti aici la muls.E clar?!! Vreti nu vreti!
Pe acest subiect si de la o vreme in coace se pare ca s-au aciuit o mana de incepatori cu diploma si chef de "treaba".Nimic rau in asta.Numai ca au ramas repetenti la educatie.Fizica.
De mine ati scapat.Am complectat la zi lista cu persoane ...fara interes de pe acest forum si ma mut pe alte subiecte.
PH ridicat.