Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Se poate trai doar din apicultura?

Mesajde popik50 » 03 Noi 2011, 15:01

Domnule Adi Hodis vreau sa va asigur ca la mine nu este primul an cand am stupi. Am mai avut cu vreo 14 ani in urma timp de 3 ani dupa care a trebuit sa ii vand pentru ca am plecat la scoala si nu mai avea cine sa vada de ei .
Anul acesta am inceput din nou si vreau sa va asigur ca nu mi-a roit niciun stup pentru ca am intervenit cant trebuia la ei. Iar daca as fi in situatia pe care o prezentati am sa va sun si am sa va intreb ce trebuie sa fac. Dar cred ca voi primi un raspuns pe masura asa ca voi apela la prietenii care iubesc incepatorii :D
Ultima oară modificat de popik50 pe 03 Noi 2011, 15:02, modificat 1 dată în total.
popik50

Mesajde paul » 03 Noi 2011, 15:02

gica scrie:Sus este stuparul mandru langa cei 7 stupi facuti din 5 cumparati in primavara.
La mijloc este un corp cu ceva albina si urme vagi de miere (2-4 kg)
Jos este corpul in care se afla cuibul si 15-20 kg de rezerve.
Intrebari si raspunsuri:
- cata miere face asta la salcam?
- intre 0 si 50 de kile
- da ce poate sa moara?
- nu dar e posibil sa ajunga fara matca sau sa nu mearga culesul
- si 50 de kile?
- daca e primavara buna si merge culesul f.bine
Asa e si pe aici

Foarte la obiect !!! Pricepu si neuronul meu ...zambaret .
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde alt stupar » 03 Noi 2011, 15:14

popik50 scrie:
Loca e peste tot , dar se lipeste de stupi daca sunt foart slabi ceeace nu e cazul la stupii mei.

pam-pam
alt raspuns gresit !
pregatire teoretica beton
in fine, se poate si fara... important e numarul lazilor ;)
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde victor s » 03 Noi 2011, 15:25

popik50 scrie:i am sa va sun si am sa va intreb ce trebuie sa fac.

va asigur eu ca adi hodis va raspunde fara nici un fel de problema ! a mai avut sub aripa lui si inca mai are unul ca mine, ca valerica, incepatori cu adevarat in apicultura.
toate problemele si divergentele apar datorita acestui internet...nu reuseste sa acopere in intregime ceea ce vrea sa se spuna cu adevarat !
va salut si va doresc toate cele bune !
Ultima oară modificat de victor s pe 03 Noi 2011, 15:27, modificat 1 dată în total.
victor s

Mesajde Ioan Guist » 03 Noi 2011, 15:26

popik50 scrie:Domnule Adi Hodis vreau sa va asigur ca la mine nu este primul an cand am stupi. Am mai avut cu vreo 14 ani in urma timp de 3 ani dupa care a trebuit sa ii vand pentru ca am plecat la scoala si nu mai avea cine sa vada de ei .
Anul acesta am inceput din nou si vreau sa va asigur ca nu mi-a roit niciun stup pentru ca am intervenit cant trebuia la ei. Iar daca as fi in situatia pe care o prezentati am sa va sun si am sa va intreb ce trebuie sa fac. Dar cred ca voi primi un raspuns pe masura asa ca voi apela la prietenii care iubesc incepatorii :D

Domnule popik50

Dumneavoastra intreceti masura.Pe bune.
Veniti pe acest forum, postati 5 mesaje la oha si 31 de mesaje la acest subiect, sub anonimat,VRETI sa vi se puna apicultorii la scris si sa va iexplice ce trebuie si cum trebuie de acum sa faceti pe zile , pe saptamani.Un fel de ...auzi ma? astia cu stupi, aicilea e forum si de acum sunteti aici la muls.E clar?!! Vreti nu vreti!
Pe acest subiect si de la o vreme in coace se pare ca s-au aciuit o mana de incepatori cu diploma si chef de "treaba".Nimic rau in asta.Numai ca au ramas repetenti la educatie.Fizica.

De mine ati scapat.Am complectat la zi lista cu persoane ...fara interes de pe acest forum si ma mut pe alte subiecte.

PH ridicat.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde jonny_it » 03 Noi 2011, 15:28

alt stupar scrie:
popik50 scrie:
Loca e peste tot , dar se lipeste de stupi daca sunt foart slabi ceeace nu e cazul la stupii mei.

pam-pam
alt raspuns gresit !
pregatire teoretica beton
in fine, se poate si fara... important e numarul lazilor ;)

Multi cred ca loca este peste tot, poate si pentru ca se stie ca nosema este peste tot .. aproape peste tot ;)
jonny_it

Mesajde popik50 » 03 Noi 2011, 15:29

Cu ce am gresit ca nu inteleg? :?:
Ma opresc pentru ca iar se incing spiritele . Asa ca asta e ultima postare la acest subiect.
Numai bine va doresc
popik50

Mesajde alexandrucucu » 03 Noi 2011, 15:44

Chiar nu intelagi ? Dute pe un forum de socializare si nu ma ocupa timpul cu intrbari aiurea. Ai zis ca ai avut stupi chiar nu poti realiza daca poti trai din apicultura. Nu vezi ca esti ridicol ? Sau faci special sa distrugi forumul ? MODERATORIIIIIII LUATI MASURI.
alexandrucucu

Mesajde mibu » 03 Noi 2011, 16:11

cucule ,leatule ! mai usor dom 'le ! hai sa-i invatam pe copii astia ,nu cum spunea un filosof pe aci sa-i ,''intarcam'' !
din apicultura se poate trai !fara discutii ! depinde numai de pretentii!!! in rest edoar teorie sau cum sa ne bagam in seama !!!
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde gica » 03 Noi 2011, 16:12

alexandrucucu scrie: MODERATORIIIIIII LUATI MASURI.

Fi linistit domnu'.Eu sunt de la tara si sunt invatat cu tot felul de vietuitoare.Nu zic animale ca se poate interpreta.
Da scrie si matale la avatar de unde esti.
gica

Mesajde gica » 03 Noi 2011, 16:20

mibu scrie:cucule ,leatule ! mai usor dom 'le ! hai sa-i invatam pe copii astia ,!

mibu - in 49 de postari cate ai la acest moment nu ai scris absolut nimic semnificativ.
Personal inainte de a scrie ce am scris aici le-am citit.
Mai invatatorule mai,cat esti de sigur pe tine.
Asta este da-i bataie.Abia astept sa mai prind si eu una alta.
Am scris serios.
gica

Mesajde mibu » 03 Noi 2011, 16:21

gica sa traiesti ! scrie domnule de unde sint ! da' are importanta ?
nu este cazul sa fim asa categorici !
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde alexandrucucu » 03 Noi 2011, 16:41

Daca 7 oameni spun ca se poate inseamna ca asa este, atunci de ce continua asta era intrebarea. AM COMPLECTAT AM UITAT ce sa fac sunt mai batrin si am o SCUZA. :lol: :lol:
alexandrucucu

Mesajde mibu » 03 Noi 2011, 16:48

omul continua cu intrebarile pina cind va primi raspunsul pe care il asteapta sau pe care il intelege !dar trebuie ajutat !
eu am discutat cu el si pe privat ,dar inca nu e lamurit !zic sa nu-l luam la suturi ca asta-i simplu !
sanatate !
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde gica » 03 Noi 2011, 16:49

alexandrucucu scrie:AM COMPLECTAT AM UITAT ce sa fac sunt mai batrin si am o SCUZA. :lol: :lol:

Ai scris ceva lucruri interesante,am verificat si stiam:
Otopeni - Tunari.
Sa fim sanatosi.
gica

Mesajde alexandrucucu » 03 Noi 2011, 16:57

E o vorba ; ca sa intelegi ceva trebuie sa si faci dar in momentul cind faci realizezi ce faci e de bine sau e varza.
alexandrucucu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE