paul scrie:Irinel, tine familiile mai strans ! Adica, cand ai albina full pe fata exterioara a ultimei rame dinspre diafragma, poti sa mai introduci in pozitia de penultima rama o foita la crescut ! Fa asa si o sa vezi ce bine este !
andy1995 scrie:Merita sa ma inscriu in ceva asociatie? de ce am nevoie pentru a putea fi membru?
andy1995 scrie:Am sa incerc in ceva asociatie, fonduri nu voi face e prea multa bataie de cap)
Am o alta intrebare(scz ca tot pun intrebari, imi place ca raspunsul e foarte ultil si pot sa aplic)
Acum 5 zile am pus o rama de cladit, rama in jur de 60% a fost cladita, pe zona cladita am gasit puiet capacit...pentru prima data cand vad asa ceva,
Este ceva problema in sensul ca matca nu are spatiu?sa introduc intre cuib si rama de cladit o rama deja cladita mai neagra?
Arhivistu scrie:Nu este foarte grav daca nu is multe...unge suportii stupilor cu motorina sau pune sare pe langa stupi ca sa nu se mai urce .Sarbatori fericite!
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori