stony scrie:. Deci adevar este in ceea ce incearca oamenii acestia sa spuna. Deci....romanii sunt DACI, iar statuile cu Traian si elogiile aduse lui sunt erori, create intetionat de perioada scolii ardelene si de oamenii care au vrut sa distorsioneze intentionat trecutul si implicit prezentul nostru tocmai pentru ca aveau impresia ca vom fi cu ceva mai importanti prin Europa acelei vremi.
PAGANEL scrie:
Reprezentantii scolii ardelene erau catolici.
patrascu scrie:PAGANEL scrie:
Reprezentantii scolii ardelene erau catolici.
Esti sigur?
patrascu scrie:Deci daca prin absurd merg la studii in Japonia direct sunt budist? Acum daca folosesti termenul de catolic ai doua variante greco sau romano. Greco-catolic nu e nici cal nici magar si cam aici se pot incadra reprezentantii scolii ardelene oficial. Deci ceva diferit de romano-catolici de care vorbesti
PAGANEL scrie:In scolile din Romania de azi, dresajul incepe din clasa 1-a. Profesorii intra pe intrarea principala, iar copii, intra prin lateral, spate. Corect? Asa incep barierele tanarului om. Se formeaza in mintea lui, ideia ca unii oameni sunt, mai ,,egali decat altii".:
patrascu scrie:PAGANEL scrie:In scolile din Romania de azi, dresajul incepe din clasa 1-a. Profesorii intra pe intrarea principala, iar copii, intra prin lateral, spate. Corect? Asa incep barierele tanarului om. Se formeaza in mintea lui, ideia ca unii oameni sunt, mai ,,egali decat altii".:
Asta este ierarhie nu bariera. Bariera ar fi in cazul in care orice ar face el in viata lui nu i se permite accesul pe usa profesorilor. Daca il duce bibilica si invata nu ca intra pe usa profesorului ba mai mult poate intra pe usi mult mai importante. Gandirea asta cu bariera este usor comunista. In anii 50 se vorbea de egalitatea intre oameni si de barierele pe care matale le mentionezi si nu putine au fost cazurile cand au ajuns sa intre pe usi importante oameni de nimic ce nu urcasera nici o treapta in viata prin munca si sudoare.
Revenind la dacii nostrii jumatate din ce ai scris nu se probeaza. Ce legi stii ca au ramas de la daci si au fost preluate si de aaltii? Care este cercetarea care mentioneaza ca tibetanii au invatat nu stiu ce minuni de la daci?
proapis13 scrie:Chinezii sunt mai curiosi de unde si in ce context au aparut pe ceramica de la Cucuteni ying si yang,simboluri ce sunt revendicate de catre ei
PAGANEL scrie:Cred ca este singurl topic unde pot sa scot si eu 2 vorbe, fara sa imi scuip in san, de frica maestrului Proapis.
Maestre, dar de mumiile din desertu Gobi ce zici? Europeni, albi, o asezare destul de mare, dar totusi albi(indoeuropeni). Aia cum au ajuns acolo?
PAGANEL scrie:Totusi, daca o sa continuam aici pe forum, cu astfel de discutii, cred ca vom fi repudiati, excomunicati, blamati, de cei cu picioarele pe pamant. Ai auzit despre legenda Crisurilor? Prima aparitie a lui...pe pamant ??
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 26 vizitatori