Sa iti mai revina cheful, o sa pun eu amaratul, o rama de a ta, care mie imi place, avand in vedere ca am putine albine in cutia ,,BUNCA THE BEST" . Si mai e si pe balcon. Se vede husa de la cateva lansete in stanga. Omule Adrian Murgoci. Eu te apreciez si pe langa mine, mai sunt si altii. Nu stiu ce ai patit, dar revino la starea ta normala

[/quote]
Frumoasa poza,sper data viitoare cand ajung si eu la stupina sa fac cateva poze la cei patru deloni ai mei sa vada colegii ca intradevar merg destul de bine.Doi i-am populat la inceputul lui iunie si acum au 14 inclusiv 15 rame cladite complet ,iar ceilalti doi sunt populati la sfarsitul lui iunie ,mai exact pe 25 si au 9 inclusiv 7 rame cladite,nu am pus la numar cele abia incepute care au doar o limba de fagure.Treaba merge foarte bine ,ajutate cu sirop binenteles(cate 600-700gr sirop la doua saptamani).
Bunka,sper sa-si revina din starea asta ,sa nu ia in seama tot ,astia suntem ,plini de rautate. Cine stie sa-l aprecieze asta face cine nu...........,noi sa fim sanatosi. Sanatate la toata lumea .