Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: BUNKA

Mesajde BUNKA » 24 Apr 2014, 00:49

PAGANEL scrie:Ce zgarcit esti :( Da si tu , ca te rasplateste al de sus :lol: Ne tii o luna pe jar si cand ne dai, ne dai cate o acadea.Si noi care asteptam macar cate o eugenie :(

Dau si eu "cat ma lasa inima"...sunt cam zgarcit in perioada asta de cand cu atelierul asta.
BUNKA

Mesajde BUNKA » 10 Mai 2014, 14:15

Se infirma ipoteza conform careia albinele mici naturale nu sunt la fel de productive ca cele mari sau ca pragul de roire ar fi mai mic...Delonii mei deja sunt pe 3 corpuri si sunt foarte grei. Voi face un film sa vedeti cum merg lucrurile...nici urma de botci...construiesc fara foaie fara probleme..unul din ei cere corpul 4.
BUNKA

Mesajde un incepator » 10 Mai 2014, 16:38

Mai pune si tu niste filme sau poze sa ne mai clatim si noi ochii cu delonii............ nu de alta ,dar pana i-mi voi clati ochii in delonii mei mai dureaza ;) .Apropo si la mine unul din deloni avea chiar si patru corpuri ,cerea al cincilea (la dat cu ulei ) :lol:
un incepator

Mesajde marco68 » 20 Iun 2014, 09:43

Salutari,
ce noutati mai avem cu delonii,iernatul, culesul, roitul, beneficiile ramei de 32 si spatiului ingust (incalzirea si mentinerea temperaturii ideale in stup).........sint intrebari la care cei ce cauta calea simpla le asteapta.Sa continuam cu discutiile pentru inceput,cu probele, unii cu practica , fiecare dupa puterea lui.Oricum cei ce sintem interesati de schimbare, e clar ca pentru noi conteaza tot mai putin dadantul.Te asteptam cu informatii, Bunka.
Fii ca apa, prietene!
marco68

Mesajde un incepator » 22 Iun 2014, 14:55

Buna ! Ce-ti mai fac delonii? Delonii mei( in numar de patru) au trei saptamani de cand am pus matca cu culegatoarea si deja am catre trei sau patru rame ouate,merg foarte bine ,ce e drept cu geltusa in cap :D (cate 600-700 gr sirop la doua saptamani).Sunt curios sa vad ce noutati mai ai tu,spuneai ceva de niste filmulete.Le asteptam.
un incepator

Mesajde proapis13 » 23 Iun 2014, 17:50

Casa de piatra,copii frumosi si la cat mai multe realizari in viata :!:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde delorin I » 24 Iun 2014, 10:08

Acum am vazut si eu poza! Sa fie intr-un ceas bun! Nu sunam sa stricam luna de miere cu - lemne, capace, cutii...Poate Bunkanul este in Hawaiii...
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde BUNKA » 08 Iul 2014, 00:36

Am fost in Hawaii, m-am intors, ma apuc de treaba :lol:
Am sa ajung si cu aparatul de filmat pe la stupina si bag ceva si aici ca deh...obligatia e obligatie !!
Salutare tuturor !
BUNKA

Mesajde BUNKA » 08 Iul 2014, 00:39

un incepator scrie:Buna ! Ce-ti mai fac delonii? Delonii mei( in numar de patru) au trei saptamani de cand am pus matca cu culegatoarea si deja am catre trei sau patru rame ouate,merg foarte bine ,ce e drept cu geltusa in cap :D (cate 600-700 gr sirop la doua saptamani).Sunt curios sa vad ce noutati mai ai tu,spuneai ceva de niste filmulete.Le asteptam.

Ce faci dom-le...ti s-au micsorat gazele??
Da` degeaba daca s-au inmultit...tot aia e !!
Sa vezi ce patesc eu daca alghinele astea mici nu stiu a face miere...o sa curga procesele si amenintzarile din toate directiile... :lol:
BUNKA

Mesajde ignatov andrei » 08 Iul 2014, 01:15

BUNKA scrie:Am fost in Hawaii, m-am intors, ma apuc de treaba :lol:

ignatov andrei

Mesajde un incepator » 09 Iul 2014, 20:15

Ce faci dom-le...ti s-au micsorat gazele??
Da` degeaba daca s-au inmultit...tot aia e !!
Sa vezi ce patesc eu daca alghinele astea mici nu stiu a face miere...o sa curga procesele si amenintzarile din toate directiile... :lol:[/quote]

Stiu eu un avocat bun in caz ca nu fac miere :D .Eu unul sunt multumit de ei,deocamdata, sper sa mearga bine in continuare.Toate cele bune si sa ai o casnicie frumoasa .
un incepator

Mesajde BUNKA » 13 Iul 2014, 12:51

De cand cu Delonul asta modificat m-am invatzat cu amenintzarile si injuraturile...am devenit oarecum imun la treburile astea, oricum e interesant de observat felul cum oamenii stiu a fi "intelegatori" si respectuosi pt cineva care efectiv le daruieste ceva..orice, eu am inteles ca e bine sa le impartasesc colegilor tot ce am invatzat, noptile mele nedormite in care am citit si invatzat, perioadele de lipsuri care au survenit din cauza faptului ca nu am vrut sa merg pe calea batuta...puteam avea 300 de orizontali si sa traiesc din ei asa cum face multa lume...acum cand chiar vad ca munca asta si riscurile astea au dus la o finalitate care chiar ma multumeste este interesant felul in care restul lumii nu generalizez...nu da doi bani pe munca ta, vrea pur si simplu sa aiba acces la informatie cu orice pret si atat, ba mai mult e gata sa te acopere cu flegme numai ca sa intre in posesia cunostintelor gratis in scopul clar al valorificarii.
Le multumesc celor care au fost intelegatori cu mine, si simt mahnire cand ma gandesc ca sunt si oameni pt care omul, colegul Bunka nu inseamna nimic, doar munca lui Bunka inseamna ceva, doar lazile ieftine care ies din mana lui inseamna ceva, doar ideile lui inseamna ceva....dar omul Adi Murgoci este 0, putem sa-l injuram, sa-l amenintzam etc.
Asta e poate unul din motivele pt care unii colegi de pe forumul asta imi lasa un gust amar, asta e motivul pt care voi incerca sa scriu extrem de rar si la obiect doar legat de Delon si doar cu poze si filme atasat, pt ca cei care chiar sunt cu inima deschisa sa mai aiba unde sa prinda o idee...va ramane pt mine un loc in care sa spun ceva in masura in care mi se va permite, dar in acelasi timp un loc in care voi evita dialogul interminabil...cred ca a fi apicultor si unul bun, sau a cauta ceva in acest domeniu nu inseamna neaparat a fi membru a vreunui forum de discutii.
Putem fi mult mai mult decat membrii unui forum !!
BUNKA

Mesajde PAGANEL » 13 Iul 2014, 15:25

Revino-ti prietene. De obicei, prietenii tac si nu ii vezi. Ceilalti, sunt putini, dar ies in fata.Deci, sunt mai vizibili. Eu asteptam cu gura arsa poze, filmulete si tu?
Sa iti mai revina cheful, o sa pun eu amaratul, o rama de a ta, care mie imi place, avand in vedere ca am putine albine in cutia ,,BUNCA THE BEST" . Si mai e si pe balcon. Se vede husa de la cateva lansete in stanga. Omule Adrian Murgoci. Eu te apreciez si pe langa mine, mai sunt si altii. Nu stiu ce ai patit, dar revino la starea ta normala :P
Fişiere ataşate
IMG00116 (Medium).jpg
Pe balcon, la et.10.
Da de ce?
PAGANEL

Mesajde un incepator » 14 Iul 2014, 10:54

Sa iti mai revina cheful, o sa pun eu amaratul, o rama de a ta, care mie imi place, avand in vedere ca am putine albine in cutia ,,BUNCA THE BEST" . Si mai e si pe balcon. Se vede husa de la cateva lansete in stanga. Omule Adrian Murgoci. Eu te apreciez si pe langa mine, mai sunt si altii. Nu stiu ce ai patit, dar revino la starea ta normala :P[/quote]

Frumoasa poza,sper data viitoare cand ajung si eu la stupina sa fac cateva poze la cei patru deloni ai mei sa vada colegii ca intradevar merg destul de bine.Doi i-am populat la inceputul lui iunie si acum au 14 inclusiv 15 rame cladite complet ,iar ceilalti doi sunt populati la sfarsitul lui iunie ,mai exact pe 25 si au 9 inclusiv 7 rame cladite,nu am pus la numar cele abia incepute care au doar o limba de fagure.Treaba merge foarte bine ,ajutate cu sirop binenteles(cate 600-700gr sirop la doua saptamani).
Bunka,sper sa-si revina din starea asta ,sa nu ia in seama tot ,astia suntem ,plini de rautate. Cine stie sa-l aprecieze asta face cine nu...........,noi sa fim sanatosi. Sanatate la toata lumea .
un incepator

Mesajde mihaibursuc » 06 Aug 2014, 11:10

ADY ce crezi tu ca eu am nevoie de cutii la iarna mai bine zi ca te doare fix in cu... de noi toti si gata . ai vrut avans ti am dat avans si acum astept sa creasca pomu sa faci tu cherstea sa ai din ce face eu zic sa mi trimiti banii si gata ca nu are rost astept un semn
mihaibursuc

Mesajde BUNKA » 06 Aug 2014, 13:25

mihaibursuc scrie:ADY ce crezi tu ca eu am nevoie de cutii la iarna mai bine zi ca te doare fix in cu... de noi toti si gata . ai vrut avans ti am dat avans si acum astept sa creasca pomu sa faci tu cherstea sa ai din ce face eu zic sa mi trimiti banii si gata ca nu are rost astept un semn

Astea sunt discutii care nu au nici o legatura cu forumul, discutam la telefon !
"Noi toti" sunt vreo 3 persoane de pe forumul asta inclusiv persoana ta...momentan mut atelierul in alt spatiu, acolo am fost inundat la ultimele ploi.
Daca te referi si la cei care asteapta poze si filme cu Delonii cand zici "noi toti"..atunci intradevar sunt mai multi...
BUNKA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?