duma scrie:... dar precum spuneam ramane sa mai studiez problema asta sa nu ies mai scump ......ca halatul
Si totusi, cat e halatu??
duma scrie:... dar precum spuneam ramane sa mai studiez problema asta sa nu ies mai scump ......ca halatul
samuellazea scrie:O-m trai si o-m vedeasti tu cum e cu telenovela
Sti ce mi-a venit acum in minte de la un apicultor? Zicea asa: Daca as avea nectarul numai din florile ce raman neculese de albine, as fi fericit.
Si acum cand stau si ma gandesc, tare as vrea si eu asa
samuellazea scrie:duma scrie:... dar precum spuneam ramane sa mai studiez problema asta sa nu ies mai scump ......ca halatul
duma scrie:... si dupa ce se trage linia atunci stam de vorba !samuellazea scrie:duma scrie:... dar precum spuneam ramane sa mai studiez problema asta sa nu ies mai scump ......ca halatul
samuellazea scrie:duma scrie:... si dupa ce se trage linia atunci stam de vorba !samuellazea scrie:duma scrie:... dar precum spuneam ramane sa mai studiez problema asta sa nu ies mai scump ......ca halatul
Pariu ca dupa ce tragi linie nu mai stai de vorba? Pariu pe familia aia cadou?
proapis13 scrie:Te indruma anuntul,te inscrii in ACA dai comanda si astepti![]()
Pe persoana fizica NU ai nici cea mai mica sansa
proapis13 scrie:Eu unul nu spun decat ca am incercat sa achizitionez pentru Asociatia PRO APIS si/sau pe persoana fizica si nu am reusit ; motivul a fost ca prima data se onoreaza comenzile membrilor ACA.....si ca o paranteza,nici membrii ACA nu au fost multumiti de reginele primite deoarece au fost putine fata de cerere
Am preferat sa apelez la serviciile colegilor de forum,gasesti detalii suplimentare la anunturi
laura scrie:Buna,
Anul trecut am reusit sa cumpar 3 matci de la institut. Atat ca i-am prins foarte greu la telefon. Comenzi se fac lunea si miercurea. Din cele 3 matci cumparate una am pierdut-o in primavara. Se vindeau foarte repede.
laura scrie:Buna,
Anul trecut am reusit sa cumpar 3 matci de la institut. Atat ca i-am prins foarte greu la telefon. Comenzi se fac lunea si miercurea. Din cele 3 matci cumparate una am pierdut-o in primavara. Se vindeau foarte repede.
irina scrie:[quote="duma"
Laura .......dau un miel de Pastele viitor !![]()
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori