cristi_vidican scrie:Daca mana-ti arata asa, se poate trai bine din apicultura.
A cui e mana? Parca e data prin tinctura de propolis
Scuze ...., ca am folosit-o fara permisiune!
Sal'tare!
C-o fi sau n-o fi mana lui Badea Ion ( Pupemea) nu stiu, da' arata a mana "muncita".....Asta dupa poza.....Iara eu strang cu placere si adanc respect mana oricui trudeste pentru a duce preceptul biblic " cu sudoarea fruntzii"......De asta am fost lasati, asta trebuie sa facem....
Da' cine a apucat o data sa-i stranga mana acestui OM, n-o sa uite pentru ca intr-adevar are o mana de truditor- (si eu am avut onoarea sa-i strang mana)....
Parca am mai scris-o undeva, ca omu muncitor se cunoaste dupa palma si nu dupa vorbele mestesugite.....
Mare bai e-n lumea asta ca nu totdeauna cel care munceste are si cel mai mult, unii doar " se descurca" - si traiesc bine.....
Da' sa lasam astea ca nu cumva sa par patetic.....
Vorbeam despre apicultrura , am mai spus-o si o mai spun cu tarie :
DA - SE POATE TRAI DIN APICULTURA !
Se poate, dar numai prin truda, daca nu facem atata filosofie ci ne ocupam cu adevarat cu " EXPLOATAREA ALBINELOR"....Deci sa bagam bani dar mai ales sa SCOATEM BANI din munca cu albinele....
Conditii pentru asta avem, mai trebuie doar sa vrem si noi asta, dar si sa facem toate eforturile pentru realizarea acestui ideal nu sa ne lamentam....
Sal'tare!
Donbazil - Faget
P.S. Vedeti ca Dragos scria pe undeva, recent ca se poate face o afacere si din cumpararea - vanzarea de stupi, totul este cand si cum se face asta......
Mai pot zice doar atat: am primit aproape 10.000 roni din PNA ( aproape o suta de milioane) si am ramas cu lucrurile cumparate aproape pe grastis, e chear atat de greu?.....Altii fac pe intzeleptii, filosofeaza si dau lectii de apicultura si de etica, eu fac bani din apicultura.....Incercati si voi....Se poate....Legal!...Doamne-multzam!.....