Când citezi, ca să nu apară un cârnaț lung, mai taie din texte. Lasă în citat doar textul la care te referi, că altfel încărcăm paginile cu mult text.
Te salut!
Sper să rămâi cu noi!
sovian scrie:as facemicro nuclee dar nu stiu , deja am facut 5 roiuri cu cate 3 rame de puiet crezand ca daca iau puiet nu mai roieste (asta se intampla cand nu stii) acum trebui sa mai ridic matca cu doua rame de puiet si deja se slabesc. Pana la floarea soarelui, teoretic,e posibil sa se transforme din roi in familie daca primesc hrana ?
sovian scrie:as face micronuclee dar nu stiu
sovian scrie:am luat 3 rame cu puiet si pe ele au botci de roire si am facut un roi. in total un roi are cam 7 botci. este bine sau sa las mai putine ?
sovian scrie:roiurile sunt facute de sambata si am luat doar puiet cu botci, cam 7 pe toate cele 3 rame. (matca a ramas in fam donatoare) eu intrebam la roiurile formate am lasat tot ce a fost botca pe rama, trebui sa mai rup din ele? (nu au matca)
Eu sambata o sa ajung sa fac divizarea reginei de fam.
sovian scrie:o sa le potolesc sambata prin divizarea reginei batrane
sovian scrie:da, roiurile facute sunt fara matca batrana. sambata cand o sa umblu ridic matca si o mut in alta cutie cu puiet si mancare
gica.mosu scrie:.....Ofer botci S.L la schimb cu botci de roire (la mini nica- nica) si daca se poate cat mai agresive=am nevoie de"cani" in loc de paznic![]()
![]()
Înapoi la INMULTIREA FAMILIILOR DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori