Beeek, eu am inteles ca ti-au roit in acelasi an, nu ca au trecut de iarna si apoi au intrat in friguri!
Cand explici, fa in asa fel incat sa nu apara interpretari, avand in vedere ca nu-ti vede nimeni familiile, doar citeste!
ignatov andrei scrie:Beeek, eu am inteles ca ti-au roit in acelasi an, nu ca au trecut de iarna si apoi au intrat in friguri!
Cand explici, fa in asa fel incat sa nu apara interpretari, avand in vedere ca nu-ti vede nimeni familiile, doar citeste!
TDI scrie:Dacă-i dai ce trebuie: puiet la eclozionare şi miere, ORICE familie roieşte şi aia de 600 euro şi aia de 5 euro, tot schepsisul e să ştii pe cine pariezi: pe genetică, pe natură sau pe tine ca apicultor.
BeeeK scrie:TDI scrie:Dacă-i dai ce trebuie: puiet la eclozionare şi miere, ORICE familie roieşte şi aia de 600 euro şi aia de 5 euro, tot schepsisul e să ştii pe cine pariezi: pe genetică, pe natură sau pe tine ca apicultor.
Pe natura nu ai cum sa pariezi .....deci raman celelalte 2
jonny_it scrie:Daca vreti dvs va vand matcile cu 100 ron bucata, dar o sa fie tot ca alea de 40 sau 30 lei. Cei care vand mai scump cresc mai putine, deci costuri mai mari. Sau cresc multe dar sunt mai hapsani si vor profit mai mare.![]()
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 16 vizitatori