duma scrie:Sincer ......la inceput ....jumate de ora m-am uitat ca broasca in teava ...dupa care le-am distrus si le-am bagat intr-o cutie sa nu scape vre-o una !
FLORINELU scrie:Duma,sant eu mai greu de tartacuta,sau ceva nu pricep? tu spui ca distrugi botcile si apoi vrei matci din alta parte? ce e din ograda ta esti sigur pe ea. mi se pare cam asa:divortez de nevasta si-mi iau una de la anunturi matrimoniale fara sa o fi vazut vreodata si ii mai dau si rascumparare la fostul ca l-am scapat de ea![]()
. scuza-mi comparatia.
FLORINELU scrie:da mi-a placut comparaia cu nevasta-ta ca te vede rar,eu zic ca rar mai merge dar si atunci cu ochii unflati![]()
.apoi in legatura cu matcile ,daca sant imperecheate,daca sant acceptate? si ar mai fi si alti de daca iar la urma te trezesti ca e mai mare ocaua ca daraua. eu nu am adus niciodata matci din alta parte indiferent de ce fel or fi si nici nu vreau sa aduc vreodata,am eu motivele mele . daca tu gresesti sau nu cu matcile e problema ta nu eu decid,eu doar imi dau cu parerea dupa cum si cate stiu eu despre albine si tot ce scriu aici sant opiniile mele si nu trebuie luate toate de bune.
in alta ordine de idei ,banuiesc ca stii despre albinele ucigase din america de sud,cum au fost aduse tot asa niste matci din africa pentru o productie mai buna de miere si scapate de sub control a iesit o dandana cam mare. iar acum o sa-mi spuna multi ca exagerez,da exagerez dar poate am si putina dreptate, teoretic.
Florin Dobre scrie:Duma, in foto arati ca Rocky Balboa strigand dupa meci pe nevasta-sa...Adriaaaaaan!
un OM scrie:Sincer, nu am aratat niciodata asa . Am avut grije la protectia muncii. O singura data, in copilarie am avut o ditai urechea. Doar inchipuiti-va, luna iunie, la scoala printre colegi unu si una, iar eu cu fes cosmonaut. In secunda doi nu-l mai aveam pe cap si toata clasa cu dintii ranjiti.
Ai grija pe viitor. Si cand merg sa controlez o mana de albine intr-un nucleu am masca pe fatau. Sanatate.
duma scrie:Sara bana tuturor!
O întrebare am la domniile voastre.
Astăzi am spart 3 familii ( 5 cu 5 ) si o rama scuturat in stupul ce a fost dus la 10 km......unde după ceva vreme ce s-au liniștit am băgat mărcile gata imperecheate in custile înfipte in rame.....la un roi am scăpat matca......eram cam la 6-7 metri maxim de lada....Uare este posibil sa fi mers matca la el?????
Ce șanse am?????? De la 0 la 10?
stefanmadalin scrie:Nu am fost in situatia asta, dar cred ca sansele sunt 0. Ai scapat-o jos>? Cred ca luam o rama de albine si o scuturam acolo jos, aveai sanse sa o gaseasca ele.
FLORINELU scrie:duma scrie:Sara bana tuturor!
O întrebare am la domniile voastre.
Astăzi am spart 3 familii ( 5 cu 5 ) si o rama scuturat in stupul ce a fost dus la 10 km......unde după ceva vreme ce s-au liniștit am băgat mărcile gata imperecheate in custile înfipte in rame.....la un roi am scăpat matca......eram cam la 6-7 metri maxim de lada....Uare este posibil sa fi mers matca la el?????
Ce șanse am?????? De la 0 la 10?
zero barat
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori