Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara

Mesajde arnautu valentin » 05 Noi 2011, 22:05

pune bre si matale o poza cu ultima modernizare a matale!mi aduc aminte cand veneai in vizita la stupina.... i mi ziceai:nooooo...dezordine totala!acu can vazusi la matale nosemoza si dezordinea aia!o sa zici.... de ba io am fost in germania!dar de maine incepe momentul zero!lasa bre baga o nasoala si apoi! :lol: :lol:
adi1574
arnautu valentin

Mesajde janese » 06 Noi 2011, 09:33

baaa....arnautu valentin!...ieri am fost la stupi....sa-i numar!!!!...si i-am auzit sushotind!!!...ziceau:cand ne-o baga stapanu nostru drag, la caldurica in pod???? noi, albinele razvadene,plangem de mila suratelor noastre oltene mai ales si sibiene..shi vasluiene!!.... shi din alte stupine(constantzene) care vor sta in ger la minus 20celsius si in curu gol!)!!!...m-am scarpinat pe burta mea aia supla si am ras in mustatza!!!!...baaaa...oltenii!!!sa va pregatitzi de pempershi.....ca va fi iarna grea si va fi cacare mareeee!!!...pe voi maaa!!!...nu pe albine!!!!vetzi strange din bucutze vreo sase luni deacu incolo!!!!
deh...stupari...shiiiiii...maimutze!!!! :lol:
ps...semneaza janese...stuparu!!! :P
janese

Mesajde janese » 06 Noi 2011, 09:40

ma...bogule m...din bacau!!!...de vreo cateva zile imi apare intr-una....link-uri sponsorizate!!!...mi s-o fi stricat computeru?????sa-l resetez???sau sa iau altu???? :o
janese

Mesajde gica » 06 Noi 2011, 10:16

Maaaaa sovieticule maaaaaaa...... unde iti apar ma linkurile alea maaa ?
In cap sau in chibritelnitele alea de stupi?
Da si tu un amanunt ceva acolo sa stim si cum sa procedam.
Daca iti 'apare' in cap ceva de genul - ""Le este frig la albine,trebuie sa le duc in casa"" te ducem la spitalul 9.
Daca auzi albinele ca se vaita de frig atunci e mai grav si te ducem la Balaceanca.
Hai ma ca mai venim pe la tine intre pastorale.Iti aducem creioane colorate si hartie.
Cotizam si iti luam si un calculator sa mai stii si tu de noi.
:lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde CORNEL V. » 06 Noi 2011, 10:42

janese scrie:baaa....arnautu valentin!...ieri am fost la stupi....sa-i numar!!!!...si i-am auzit sushotind!!!...ziceau:cand ne-o baga stapanu nostru drag, la caldurica in pod???? noi, albinele razvadene,plangem de mila suratelor noastre oltene mai ales si sibiene..shi vasluiene!!.... shi din alte stupine(constantzene) care vor sta in ger la minus 20celsius si in curu gol!)!!!...m-am scarpinat pe burta mea aia supla si am ras in mustatza!!!!...baaaa...oltenii!!!sa va pregatitzi de pempershi.....ca va fi iarna grea si va fi cacare mareeee!!!...pe voi maaa!!!...nu pe albine!!!!vetzi strange din bucutze vreo sase luni deacu incolo!!!!

Da' care albine susoteau ?
Alea de sunt 3,14 pe metru patrat?
De nea Jane, ce sa-ti fac,acum chinuie-te,vino in Oltenia sa vezi familii care ierneaza nu numai in fundul gol , dar si fara laterale...asa sunt de bune :mrgreen: :lol:
Ultima oară modificat de CORNEL V. pe 06 Noi 2011, 10:48, modificat 1 dată în total.
CORNEL V.

Mesajde Ioan Guist » 06 Noi 2011, 10:44

janese scrie:baaa....arnautu valentin!...ieri am fost la stupi....sa-i numar!!!!...si i-am auzit sushotind!!!...ziceau:cand ne-o baga stapanu nostru drag, la caldurica in pod???? noi, albinele razvadene,plangem de mila suratelor noastre oltene mai ales si sibiene..shi vasluiene!!.... shi din alte stupine(constantzene) care vor sta in ger la minus 20celsius si in curu gol!)!!!...m-am scarpinat pe burta mea aia supla si am ras in mustatza!!!!...baaaa...oltenii!!!sa va pregatitzi de pempershi.....ca va fi iarna grea si va fi cacare mareeee!!!...pe voi maaa!!!...nu pe albine!!!!vetzi strange din bucutze vreo sase luni deacu incolo!!!!

MA..... stau si gandesc.Sa sti ca are dreptate asta.Drept e ca ...doar o data in viata.Da...are si el partea lui.
Ca le-o numarat si o terminat iute...e una.Asa termina el.Iute.Da ca le baga in casa, e ....cum sa zic...normal.Cine o mai pomenit ca mustele sa stea afara!!Stau intre geamuri, intre paturi si fotolii.Asa ca este absolut normal ca Toa'shu Eugenia( nume predestinat) sa-si bage mustele la caldurica.
Important e sa nu te apuci s ale scoti afara in primavara.Mai bine le lasi acolo ...definitiv.

Musca Tze-tze'tz venii ma!
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde gica » 06 Noi 2011, 10:51

vazut jimm.Pune poza lui Janese in cercul ala barat si va fi totul ok.
Da ce mananca oare ursul asta?
gica

Mesajde janese » 06 Noi 2011, 11:21

rabdareee...va las eu cu gura inclestata!!!!
ps...semneaza ..janese...incleshtatoru!

jimuleeeeeeeeeeeeeee!!!ajuta-ma...ca astia au apucat loc la clape si nu se mai dezlipesc de computer!!!!!li se scoala lor copii(si nepotzii-la gica,ca asta nu mai e in stare!) si-i ushuie de la calculator!!!
janese

Mesajde Adi Hodis » 06 Noi 2011, 11:42

balanescuadrian scrie:...
ps: azi am facut ordine si disciplina in stupina si in atelier .... si eram chiar mandru de mine!! vroiam chiar sa ma laud!! :mrgreen:

Aditza, eu ( in locul tau ) m-as fi laudat ... la cele de mai sus, adaugam asa:
... nu ma impiedic ba de una ba de alta, totul e la locul sau, la fel si in stupina ... atit la propriu cat si in memorie ... de ma trezesti din somn sa-mi ceri o scula, te trimit fix la ea ... eu ma intorc pe partea cealalta, reiau visul frumos, linishtit ca nu incurc, nu uit, nu pierd nimic, nici o scula, nici un roi, nici macar un micro nucleu ... de-mi ceri pe al 3-lea si ( virgula ) 14-lea, te trimit fix la ei ... eu tre´ sa dorm linistit ... maine reiau productia :)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde florinjsk » 06 Noi 2011, 11:48

o gluma la cea spus nea Gica cu spitalul 9

suna unu : "alo? spitalul 9?"
"da!"
"As vrea sa fac si eu rezervare pt perioada .... se poate? aveti locuri disponibile?"
"Stati sa verific! " Dupa ce verifica "Imi pare rau nu se poate! In perioada asta are dl Vadim congres de partid" :lol: :lol:
florinjsk

Mesajde arnautu valentin » 06 Noi 2011, 18:36

bre nea jane daca i groasa acu dau transformatoru si rezistentele jos din pod !bani de un stecher sa bag in priza oi avea!daca nu gasesc ii cer lu nasu! :lol: :D
adi1574
arnautu valentin

Mesajde balanescuadrian » 14 Noi 2011, 20:27

nea gica intreaba nea janese daca ai mai vazut asa ceva

http://www.youtube.com/watch?v=BgrLvpVECBM
balanescuadrian

Mesajde gica » 14 Noi 2011, 20:49

Nu Adrian,nu am mai vazut.
Mai banditel tu arati fotomontaje cu 17 stupi (ma refer la lemnarie) in pastoral.
Daca atunci cand am vazut poza am tacut acum nu mai tac.
Putea sa mai ceara 17 corpuri de la frate-sau si apoi putea face sopru.
Mai omule tu vezi acolo ce vad eu?
Hai ca acum chiar rad cu hohote.Daca sunt stupii tai (nu cred) iti spun,daca sunt ai lui sovieticu e grav.Chiar nu le are deloc cu pastoralul.
gica

Mesajde janese » 14 Noi 2011, 21:08

lasa-l nepoateee...sa-si traga suflarea...acu pune si olteanu o poza cu o rama cu miere!!!!...sau borcanu ala!!!! :lol: ....baaa...gicaneee...ca sa ridice un sopru dala...trebuiau shase ca tine!!!!!...sau patru ca,cornelv...sau zece ca ceilalti olteni din ceata ta!!!!!!! :lol: sa-mi traitzi oltenilor!!!!noroc ghitacushman!!!!
janese

Mesajde gica » 14 Noi 2011, 21:19

Da ce ma cat de sus sunt in sus tot atata au intrat in pamant?
Tu-i salti cu Castoru,cu Vola?
Sau una vad eu si de fapt sunt sonde?
gica

Mesajde balanescuadrian » 15 Noi 2011, 00:54

janese scrie:lasa-l nepoateee...sa-si traga suflarea...acu pune si olteanu o poza cu o rama cu miere!!!!...sau borcanu ala!!!! :lol: ....baaa...gicaneee...ca sa ridice un sopru dala...trebuiau shase ca tine!!!!!...sau patru ca,cornelv...sau zece ca ceilalti olteni din ceata ta!!!!!!! :lol: sa-mi traitzi oltenilor!!!!noroc ghitacushman!!!!

eu ti-am zis ca trebuiau cantariti si pus poze cu ei pe cantar sa se vada greutatea!! :D

si fie vorba intre noi nea Janese...de unde poze cu borcanul??...pana acum l-a terminat!! pana la anul mai este....ia zii ne inscriem in concurs noi la campina?? ??!!! :mrgreen:
balanescuadrian

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE