janese scrie:baaa....arnautu valentin!...ieri am fost la stupi....sa-i numar!!!!...si i-am auzit sushotind!!!...ziceau:cand ne-o baga stapanu nostru drag, la caldurica in pod???? noi, albinele razvadene,plangem de mila suratelor noastre oltene mai ales si sibiene..shi vasluiene!!.... shi din alte stupine(constantzene) care vor sta in ger la minus 20celsius si in curu gol!)!!!...m-am scarpinat pe burta mea aia supla si am ras in mustatza!!!!...baaaa...oltenii!!!sa va pregatitzi de pempershi.....ca va fi iarna grea si va fi cacare mareeee!!!...pe voi maaa!!!...nu pe albine!!!!vetzi strange din bucutze vreo sase luni deacu incolo!!!!
deh...stupari...shiiiiii...maimutze!!!!
ps...semneaza janese...stuparu!!!
janese scrie:baaa....arnautu valentin!...ieri am fost la stupi....sa-i numar!!!!...si i-am auzit sushotind!!!...ziceau:cand ne-o baga stapanu nostru drag, la caldurica in pod???? noi, albinele razvadene,plangem de mila suratelor noastre oltene mai ales si sibiene..shi vasluiene!!.... shi din alte stupine(constantzene) care vor sta in ger la minus 20celsius si in curu gol!)!!!...m-am scarpinat pe burta mea aia supla si am ras in mustatza!!!!...baaaa...oltenii!!!sa va pregatitzi de pempershi.....ca va fi iarna grea si va fi cacare mareeee!!!...pe voi maaa!!!...nu pe albine!!!!vetzi strange din bucutze vreo sase luni deacu incolo!!!!
deh...stupari...shiiiiii...maimutze!!!!
ps...semneaza janese...stuparu!!!
balanescuadrian scrie:...
ps: azi am facut ordine si disciplina in stupina si in atelier .... si eram chiar mandru de mine!! vroiam chiar sa ma laud!!
janese scrie:lasa-l nepoateee...sa-si traga suflarea...acu pune si olteanu o poza cu o rama cu miere!!!!...sau borcanu ala!!!!....baaa...gicaneee...ca sa ridice un sopru dala...trebuiau shase ca tine!!!!!...sau patru ca,cornelv...sau zece ca ceilalti olteni din ceata ta!!!!!!!
sa-mi traitzi oltenilor!!!!noroc ghitacushman!!!!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori