Am verificat azi 6 familii. 5 pline de botci si una curata.
Zic am pus-o. Ma uit in caiet...toate cele 5 fac parte din lotul la care le-am taiat botcile la rapita. Vor avea parte de schimbarea regimului...sa treaca salcamul.
csabio scrie:iNcep sa o iau razna, din 20 de fam. deja 8 sunt fara matca batrana ,ori a plecat ori am facut roi artificial. Am exagerat cu stimularile de primavara,startovit,protofil,apicomplex.
tiby visan scrie:eu toate fam. leam iernat pe 4-5 rame si vro 2 pe 6 rame iar stimulare am inceput....
tuturicius scrie:Am impresia ca la ce cantitate de sirop este nevoie pentru cladit ar trebui luat in considerare si culesul existent in momentul respectiv, cules pe care,mie, ca incepator, imi este cam greu sa il apreciez. Pana sa intreb aici, sa primesc raspuns, in ultimele 4 zile am administrat 300 g de sirop pe zi. Daca trebuie voi mari cantitatea, no problem. Maine oricum am sa ma uit un pic prin ei, pt. ca unul avea 4 botci, doua pe partea de jos a unei rame din corpul superior si doua un pic mai sus, pe fagure. As putea avea norocul sa fie de schimbare linistita?)))))))
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori