lucky5strike scrie:Floarea dupa 10 iulie nu mai are nicio valoare.
cristi_vidican scrie:Cel puțin în cazul meu, FS anul acesta a dat nectar într-un mod ciudat.
Încă odată mi s-a confirmat că nu soiul e determinant, ci eu presupun că vremea. În iulie, nopți reci, sf de iulie, început de august, nopți calde.
În iulie, în același loc, secreția a fost de câteva sute de grame pe zi, maxim 1 kg.
La sf de iulie a început să secrete mai bine, iar în august bagă bine. În același loc.
Și asta e cam peste tot în Bihor. Nu știu cum e la alții.
Sunt curios dacă și alții pot confirma faptul că acum FS secretă mai bine ca în iulie (în partea de V a țării)
danielM scrie:Confirm eu Cristi. Nu este ceva grozav, merge undeva la 1,5kg media pe zile, dar sunt multumit, baga bine si polen, si am o recuperare buna in dezvoltarea coloniilor. Fata de iulie cand am avut multe zile pe egal , e bine .
Vaaai! Neasim-tiiiteleeeeeeeee!
N-au citit ce scrie pe forumuri...!
Floarea soarelui dupa ce a avut nerusinarea sa rasara la 1 iunie, mai da si miere dupa 1 august ...! Total rupt de ce graieste folclorul apicol!Rupt de traditie!
Iar albinele - si mai nerusinate!, daca floarea soarelui e rebela..., da-pai - ele nici la folclor nu apleaca urechea sa-l respecte, nici macar in al 13-lea ceas nu s-au uitat sa citeasca pe forum "regula" !!!