samuellazea scrie:domnule Liviu, ceva poze cu nucleul de imperechere ai? hai arata si mie cu ce te lauzi
samuellazea scrie:domnule Liviu, ceva poze cu nucleul de imperechere ai? hai arata si mie cu ce te lauzi
duma scrie:Liviule
Sper sa iti iasa treaba pana la urma si sa apuci sa te lingi pe degete de la ceva miere anul asta .
Lasa ca venim si la tine intr-un sfarsit de saptamana sa te ajutam
samuellazea scrie:Asa ceva am si eu doar ca pe rama mai mica. Doar ca la mine s-au apucat de ros pe elesi nu stiu daca o sa le mai pot folosi la o alta tura. Ai reusit sa imperechezi ceva cu ele?
State scrie:Terminati-va ma cu aruncatul banilor pe fereastra, pe bune. Nucleele astea le puteti face foarte simplu si usor din.........parchet!
duma scrie:samuellazea scrie:Asa ceva am si eu doar ca pe rama mai mica. Doar ca la mine s-au apucat de ros pe elesi nu stiu daca o sa le mai pot folosi la o alta tura. Ai reusit sa imperechezi ceva cu ele?[/quote
http://skypi-0040.ro/index.php?pagina=N ... _fecundare
http://skypi-0040.ro/index.php?pagina=N ... _streasina
Si sti o traba .... 2-3 ani nu mai rod nimic !
State scrie:Eu m-as bucura , sincer, sa-i vad si pe altii care-si arata mesterelile din batatura.
Sa stii ca uneori, nevoia e mama intelepciunii. Nu-i obligatoriu sa n-ai bani, ci te prinde momentul cand ai nevoie si n-ai de unde sa iei. Asa am patit de multe ori. Trebuie sa te adaptezi. Si eu nu sunt genul sa zic, vai nu fac, mai bine cumpar. Banii se dau pe tratamente, pe alte alea, ce nu poti face tu in curte.
Am cateva chestii facute la nevoie si care mi-au prins bine. Am mai scris eu pe pagina mea parca, despre cateva. N-am dat amanunte ca nu era nimeni interesat, iar cu forta nu poti invata pe nimeni.
State scrie:Terminati-va ma cu aruncatul banilor pe fereastra, pe bune. Nucleele astea le puteti face foarte simplu si usor din.........parchet!
State scrie:Uita-te pe pagina mea , mai pe la inceput si o sa vezi cu ce lucrez. Am cautat fotografii cu nucleul din parchet dar nu dau de ele. Nu-i nimic, ca maine sunt iar acolo si va fac un filmulet.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 25 vizitatori