Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Liviu Bogos

Mesajde liviutzbogos » 05 Iun 2014, 13:42

samuellazea scrie:domnule Liviu, ceva poze cu nucleul de imperechere ai? hai arata si mie cu ce te lauzi :)

Imagine Ceva de genul, asta e o poza mai veche, am sa-i fac azi-maine niste poze mai clare, mai detaliate. In mare, e din polistiren extrudat si e pe 4 rame de 1/2 cu doua urdinise opuse.
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde liviutzbogos » 05 Iun 2014, 13:43

duma scrie:Liviule
Sper sa iti iasa treaba pana la urma si sa apuci sa te lingi pe degete de la ceva miere anul asta .
Lasa ca venim si la tine intr-un sfarsit de saptamana sa te ajutam ;)

Ha ha, si eu sper...
Va astept intr-o zi...
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde samuellazea » 05 Iun 2014, 13:46

Asa ceva am si eu doar ca pe rama mai mica. Doar ca la mine s-au apucat de ros pe ele :( si nu stiu daca o sa le mai pot folosi la o alta tura. Ai reusit sa imperechezi ceva cu ele?
samuellazea

Mesajde duma » 05 Iun 2014, 14:03

[quote="samuellazea"]Asa ceva am si eu doar ca pe rama mai mica. Doar ca la mine s-au apucat de ros pe ele :( si nu stiu daca o sa le mai pot folosi la o alta tura. Ai reusit sa imperechezi ceva cu ele?[/quote
http://skypi-0040.ro/index.php?pagina=N ... _fecundare
http://skypi-0040.ro/index.php?pagina=N ... _streasina
Si sti o traba .... 2-3 ani nu mai rod nimic !
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde liviutzbogos » 05 Iun 2014, 14:08

samuellazea scrie:Asa ceva am si eu doar ca pe rama mai mica. Doar ca la mine s-au apucat de ros pe ele :( si nu stiu daca o sa le mai pot folosi la o alta tura. Ai reusit sa imperechezi ceva cu ele?

Sami, eu doar anul asta l-am pus in functiune, vre-o luna doar. Am imperecheat o singura matca si am folosit-o ieri.
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde State » 05 Iun 2014, 14:08

Terminati-va ma cu aruncatul banilor pe fereastra, pe bune. Nucleele astea le puteti face foarte simplu si usor din.........parchet!
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde duma » 05 Iun 2014, 14:10

State scrie:Terminati-va ma cu aruncatul banilor pe fereastra, pe bune. Nucleele astea le puteti face foarte simplu si usor din.........parchet!

Ne dai un model sa vedem cum iasa si din parchet ?
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde samuellazea » 05 Iun 2014, 14:12

duma scrie:
samuellazea scrie:Asa ceva am si eu doar ca pe rama mai mica. Doar ca la mine s-au apucat de ros pe ele :( si nu stiu daca o sa le mai pot folosi la o alta tura. Ai reusit sa imperechezi ceva cu ele?[/quote
http://skypi-0040.ro/index.php?pagina=N ... _fecundare
http://skypi-0040.ro/index.php?pagina=N ... _streasina
Si sti o traba .... 2-3 ani nu mai rod nimic !

Ia uite la tinerii astia. Ce mari se dau si cum dau exemple de nuclee. Ia spune tu aici cine ti-a aratat nucleele alea :) sau alea alui Orban. Las ca o sa vina vremea sa am si altele inafara de polistiren dar acum nu am cum. Sa vedem ce iasa cu astea de polistiren ;)
samuellazea

Mesajde State » 05 Iun 2014, 14:14

Normal, ca doar nu ma costa nimic. Stai sa ajung acasa sa ma uit prin fotografii, sau daca n-am va fac vineri sau sambata cand ajung in rai.
Imi aduc aminte ca asa aruncam si eu cu banii, pe toate alea. Daca va zic ca am facut pana si dispozitiv de prindere a reginei, din resturi de tabla de la capace, ma credeti ? :lol:
Ce se poate face, faceti, nu mai dati banii aiurea.
State

Mesajde samuellazea » 05 Iun 2014, 14:17

State, propun sa pui la mine pe pagina ( ca sa nu aglomeram a lui Liviu) mici inventii care le-ai reusit ca sa putem invata si noi. Serios acum , chiar m-ai facut curios de ce pot face fara sa dau banii. Timp si munca fac mai degraba decat banii ;) Multumesc fain inca de acum

PS daca Liviu e ok nu am eu treaba unde le pui doar sa le vad :). Liviu, nu te supara cu mine, nu iti atrag clientii :lol:
samuellazea

Mesajde State » 05 Iun 2014, 14:24

Eu m-as bucura , sincer, sa-i vad si pe altii care-si arata mesterelile din batatura.
Sa stii ca uneori, nevoia e mama intelepciunii. Nu-i obligatoriu sa n-ai bani, ci te prinde momentul cand ai nevoie si n-ai de unde sa iei. Asa am patit de multe ori. Trebuie sa te adaptezi. Si eu nu sunt genul sa zic, vai nu fac, mai bine cumpar. Banii se dau pe tratamente, pe alte alea, ce nu poti face tu in curte.
Am cateva chestii facute la nevoie si care mi-au prins bine. Am mai scris eu pe pagina mea parca, despre cateva. N-am dat amanunte ca nu era nimeni interesat, iar cu forta nu poti invata pe nimeni.
State

Mesajde duma » 05 Iun 2014, 22:07

State scrie:Eu m-as bucura , sincer, sa-i vad si pe altii care-si arata mesterelile din batatura.
Sa stii ca uneori, nevoia e mama intelepciunii. Nu-i obligatoriu sa n-ai bani, ci te prinde momentul cand ai nevoie si n-ai de unde sa iei. Asa am patit de multe ori. Trebuie sa te adaptezi. Si eu nu sunt genul sa zic, vai nu fac, mai bine cumpar. Banii se dau pe tratamente, pe alte alea, ce nu poti face tu in curte.
Am cateva chestii facute la nevoie si care mi-au prins bine. Am mai scris eu pe pagina mea parca, despre cateva. N-am dat amanunte ca nu era nimeni interesat, iar cu forta nu poti invata pe nimeni.

LIVIULE scuze....!
State zici foarte bine ce spui matale duar ca uitată la ce ora vin acasă de la serviciu si acum sa ma pun sa tai cu firizul s-au alte ustensile sa le folosesc in bloc la ora ăsta sau garaj ....nu prea cred cat de mult iubesc albinutele si la sfârșit de săptămână nu mai știu pe ce sa pun mana in stupina , o poză un indiciu din partea unora care au timp sa mestesugareasca este bine venit. Personal Mulțumesc Domnule State.
duma

Mesajde liviutzbogos » 05 Iun 2014, 22:22

State scrie:Terminati-va ma cu aruncatul banilor pe fereastra, pe bune. Nucleele astea le puteti face foarte simplu si usor din.........parchet!

Sincer, nu am cumparat nucleul, l-am primit de la nea Mitica Muraru. Pentru mine, asta pe rama de 1/2 mi se pare cel mai practic. Rame pe care eu le folosesc in stupina, rame tapene, nu imbinate la mijloc, sa joace. Acuma cu rosul polistirenului nu am patit-o, ce-i drept, am avut vre-o 50 - 100 de albine pe langa matca aia, deci nu a fost inghesuiala :D Da cu astea din parchet m-ai pus pe ganduri.
Nici eu nu-s adeptul aruncarii banilor pe geam. Eu mi-as face si stupii acasa, daca as avea scule, ca pentru uzul propriu nu cred ca e o mare filozofie, cum le faci, asa le ai si pe parcurs te mai perfectionezi. Dar poate anul asta reusesc sa-mi iau o freza de mana, sa pun putin la punct circularul ala vechi, sa pun vre-o 10 scanduri in pod si anul viitor incercam ceva. Daca nu-s prea insistent... poti sa imi arati si mie sculele cu care-ti faci tu lazile? Ori pe pagina mea, ori pe a ta, unde vrei tu...
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde State » 05 Iun 2014, 22:27

Uita-te pe pagina mea , mai pe la inceput si o sa vezi cu ce lucrez. Am cautat fotografii cu nucleul din parchet dar nu dau de ele. Nu-i nimic, ca maine sunt iar acolo si va fac un filmulet.
State

Mesajde samuellazea » 06 Iun 2014, 06:41

State scrie:Uita-te pe pagina mea , mai pe la inceput si o sa vezi cu ce lucrez. Am cautat fotografii cu nucleul din parchet dar nu dau de ele. Nu-i nimic, ca maine sunt iar acolo si va fac un filmulet.

Super. Asteptam cu nerabdare ;)
samuellazea

Mesajde ignatov andrei » 20 Iun 2014, 23:22

La multi ani, mai "contarane"!

Sa fii sanatos!
Ti-au cantat colegii - preoti, un "la multi ani", ca la carte?!?
ignatov andrei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?