State scrie:D'ale mele

alt stupar scrie:nici p`ale tale nu le dau rezervele afar` din lada
un OM scrie:Anul acesta cel putin doua matci marcate si eliberate fara prea multa bibileala mi-au fost omorate, spre deosebire de anii precedenti cand procedam exact la fel. Dupa evenimente am fost o tara mai atent. Chiar si asa am fost nevoit in cateva cazuri sa iau miere cu dalta si sa dau peste matca marcata si peste albinele ce o fugareau. Intr-un caz coroana de miere a ramei nu prea mai era, am raschetat aproape total pentru a manzgali si da de lucru albinelor de pe rama.
Probabil o sa il imit pe musiu Valter si sa marchez cu rondele de opalit.

State scrie:-Tata , cand vii la tara , treci pe la atelier si cumpara niste rame de magazie.
..............................................................................
Dupa o saptamana:
-Tata, ai luat rame? Hai sa le insarmam si sa le punem foite.
-Am luat tata dar sunt 1/1 ca din astea aveau.
-Tata...cum le inghesuim in magaziile de 1/2 ?![]()
-Le taiem.
Drept urmare...
un OM scrie:Anul acesta cel putin doua matci marcate si eliberate fara prea multa bibileala mi-au fost omorate, spre deosebire de anii precedenti cand procedam exact la fel. Dupa evenimente am fost o tara mai atent. Chiar si asa am fost nevoit in cateva cazuri sa iau miere cu dalta si sa dau peste matca marcata si peste albinele ce o fugareau. Intr-un caz coroana de miere a ramei nu prea mai era, am raschetat aproape total pentru a manzgali si da de lucru albinelor de pe rama.
Probabil o sa il imit pe musiu Valter si sa marchez cu rondele de opalit.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 53 vizitatori