FLORINELU scrie:adica cum cu 3 stupari? ce voi santeti imitatii ? .in total am fost 5 stupari ,sau ma rog apicultori care nu se saturau de povestit ,ce mai, mai ceva ca vanatorii,auzi Donbazil![]()
samuellazea scrie:Liviule, nici nu sti ce ai pierdutam stat de povesti cu 3 stupari ( eu cu duma nu intram la socoteala :p) Si am venit cu noi idei de acolo
Sa vedem cand le materializam
liviutzbogos scrie:samuellazea scrie:Liviule, nici nu sti ce ai pierdutam stat de povesti cu 3 stupari ( eu cu duma nu intram la socoteala :p) Si am venit cu noi idei de acolo
Sa vedem cand le materializam
Imi inchipui... Exemplifica-mi si mie cateva din ideile alea... la telefon, daca nu pe forum.
Doru89 scrie:Frumoasa matca grasuna sa ponteze ca nebuna si sa fie sanatoasa.
FLORINELU scrie:Duma,ma bucur ca esti multumit de stupi,dar dupa umila mea parere ar cam fi nevoie de sirop pe acolo,asta e anul acesta dam sirop in iunie cand ar trebui sa stoarcem miere, ca niciodata.
rihmond scrie:Cum te dascurci cu furnicile si urechelnitele,ca eu pina nu am facut suporti metalici si am uns picioarele cu vasilina ,nu am putut sa scap mai ales de urechelnite care sunt foarte deranjante pentru albine.
Foarte frumosi stupi,sa te bucuri de iei.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori