csaa scrie:Nu stie nimeni daca e indicat sa fac tratamentul cu varachet la finisorul in care am bagat botcile capacite?
Tratamentele de toamnă şi iarnă nu sunt suficiente în cazul aglomerărilor apicole, reinfestarea în primăvară cu ajutorul coloniilor din stupinele vecine netratate corespunzător.italianu scrie:nu-i mai bine sa faci un tratament sau doua ,de Doamne ajuta in toamna fara sa mai otravesti albinele in timpul anului?
ROU sau IT? Pentru că eu personal am remarcat contrariul, practic, la mine în stupină.italianu scrie:Ba la noi ajung!
TDI scrie:ROU sau IT? Pentru că eu personal am remarcat contrariul, practic, la mine în stupină.italianu scrie:Ba la noi ajung!
cristi_vidican scrie:Atenție, vorbim de mătci din care să tragem pentru multiplicare, nu mătci de producție. Dumneata garantezi că dacă îmi dai o matcă, ce voi trage din ea (să presupunem că sunt un crescător priceput) va fi cel puțin la nivelul ei?
Problema e că noi acum ne apucăm de astfel de afaceri, pe când alții au multă istorie neîntreruptă în spate. Au deja un brend, la care țin foarte mult.
ignatov andrei scrie:Iti spun doar atat, draga cristi_vidican, UNIFORMITATEA este cea care da garantia ca acel crescator este bun!
cristi_vidican scrie:ignatov andrei scrie:Iti spun doar atat, draga cristi_vidican, UNIFORMITATEA este cea care da garantia ca acel crescator este bun!
Am luat mătci din mai multe surse de-a lungul anului. După cum am putut și cum am găsit la momentul acela.
Un singur crescător a avut uniformitate în mătcile care mi le-a dat.
joohny scrie:
Va salut.Uniformitatea poate sa fie la nivel scazut,mediu sau inalt (poate si altele).In ce categorie trebuie sa intre aceasta uniformitate?Sanatate.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori