Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Duma

Mesajde vslsilviu » 20 Iun 2014, 16:03

Sa nu ma injuri prea tare... imi permit un sfat (primesc si un bobarnac): vinde motorul si investeste in albine!
vslsilviu

Mesajde duma » 20 Iun 2014, 17:04

vslsilviu scrie:Sa nu ma injuri prea tare... imi permit un sfat (primesc si un bobarnac): vinde motorul si investeste in albine!

Nu am de ce sa te injur ...... nu ai vazut prea multe ;) inainte de a prinde pasiunea pentru Apicultura .....jucaria asta era una dintre pasiunile mele , nu am renuntat la ea de tot doar ca acum decand cu albinele nu mai am timp de ea si din cand in cand o mai scot sa scutur praful de pe ea . Daca ar venii cineva la usa sotiei mele si i-ar spune ca il vrea imediat lar da fara sa ma mai intrebe numai sa scape de el sa ma stie intreg . Asi vrea sal vand dar stiind ce si cat am investit in el tin la pret ....ori si cand ma urc pe el fara stres ca se rupe ceva s-au cedeaza din cauza uzurii .....il incing de ies duar flacari pe esapament si asta se intampla ca am ceva experienta cu el si stiu ce poate o jucarie de 250 kg si 115 kw adica 156 CP putere . ;)
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde duma » 20 Iun 2014, 17:39

vslsilviu scrie:Sa nu ma injuri prea tare... imi permit un sfat (primesc si un bobarnac): vinde motorul si investeste in albine!

Cat despre investitii ...am postat pe pagina mea la pagina 32 un pic din inventarul meu apicol si tot investesc ....cum am 50-100 ron plus cum fug la magazinul de specialitate si mai iau ceva ...ce cred ca mi-ar trebui azi sau la anul ;) . Am pierdut evidenta cheltuielilor ....dar nu imi pare rau deloc cand vad ca ia forma si culoare " mica mea prisaca " locul unde ma refugiez de multe ori si cand nu am ce face la ele .....si ma asez pe o buturuga si ma uit la ele si la .......( vezi imaginea ) cum se golesc ;)
Fişiere ataşate
rsz_wp_20140612_026.jpg
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde FLORINELU » 20 Iun 2014, 18:07

nu am inteles,acul acela indica turatia motorului sau viteza pe drum :?: :lol: . eu le-as pastra pe amandoua si motorul si albinele.
FLORINELU

Mesajde vslsilviu » 20 Iun 2014, 18:47

Iti urez multa sanatate si sotiei sa mai aiba un pic de rabdare... peste vreo 10 ani o sa aibe cu ce sa te sicaneze - legat de motor (iti spun din ceea ce vad la ai mei; tata a avut si cand a vazut ca usor, usor ma luam si eu de el... nu aveam carnet... l-a vandut).

Ca sa dau apa la moara... motorul pe o masina de pastoral :lol:

Cred ca albina e boala mai grava!

Numai bine!
vslsilviu

Mesajde duma » 20 Iun 2014, 20:24

FLORINELU scrie:nu am inteles,acul acela indica turatia motorului sau viteza pe drum :?: :lol: . eu le-as pastra pe amandoua si motorul si albinele.

Pentru moment le pastrez pe amandoua nea Florine nu stiu cand suna Liviu sau Sami sa ii ajut sa prinda roiul din pom si trebuie sa ma misc repede :lol:
P.S. Acela este acul de la benzina :lol:
duma

Mesajde FLORINELU » 20 Iun 2014, 20:53

pai daca ala e acul de benzina atunci in paharul de timisoreana e otrava de gandaci :lol:
FLORINELU

Mesajde liviutzbogos » 20 Iun 2014, 22:02

Bai omule, ma omori...dupa ce ca nu mi-ai dat o tura niciodata, mai si faci filmari sa-mi arati cum toarce...lasa, nu-i bai... Maine dau comanda la Fan sa-mi aduca unul pentru livrari :lol:
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde duma » 21 Iun 2014, 09:15

vslsilviu scrie:Iti urez multa sanatate si sotiei sa mai aiba un pic de rabdare... peste vreo 10 ani o sa aibe cu ce sa te sicaneze - legat de motor (iti spun din ceea ce vad la ai mei; tata a avut si cand a vazut ca usor, usor ma luam si eu de el... nu aveam carnet... l-a vandut).

Ca sa dau apa la moara... motorul pe o masina de pastoral :lol:

Cred ca albina e boala mai grava!

Numai bine!

Soția decât să mă știe plecat la o bere cu baetii mai bine mă știe pe motocicleta.........
Maine daca l-asi vinde cred ca mar lasă să beau toți banii :lol: .
.....cam așa ceva......albinele e" boala " mai grea.
duma

Mesajde duma » 21 Iun 2014, 09:18

FLORINELU scrie:pai daca ala e acul de benzina atunci in paharul de timisoreana e otrava de gandaci :lol:

Nea Florine......la sfârșitul unei zile încărcate un pahar de otrava de timișoreană in recipient înghețat omoară toate necazurile :lol:
duma

Mesajde duma » 21 Iun 2014, 09:23

liviutzbogos scrie:Bai omule, ma omori...dupa ce ca nu mi-ai dat o tura niciodata, mai si faci filmari sa-mi arati cum toarce...lasa, nu-i bai... Maine dau comanda la Fan sa-mi aduca unul pentru livrari :lol:

LIVIULE :lol:
Am vrut sa spun ca iti dau mai incolo când ești mai responsabil ( însurat si cu, copii ) însă m-am gândit că după aceea trebuie sa am grija si de a ta soție și prunci.....si nu e bine. Til vând 12 mioare grase si 5 familii de albine :lol: :lol:
duma

Mesajde liviutzbogos » 21 Iun 2014, 23:50

duma scrie:Am vrut sa spun ca iti dau mai incolo când ești mai responsabil ( însurat si cu, copii ) însă m-am gândit că după aceea trebuie sa am grija si de a ta soție și prunci.....si nu e bine. Til vând 12 mioare grase si 5 familii de albine :lol: :lol:

Lasa-ma cu bijnitzurile astea...nu dau eu nici mioarele si nici albinele pe fierotania aia :lol: vrei sa-mi rup picioarele, sa nu mai pot alerga dupa oi? :lol:
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde duma » 23 Iun 2014, 08:55

liviutzbogos scrie:
duma scrie:Am vrut sa spun ca iti dau mai incolo când ești mai responsabil ( însurat si cu, copii ) însă m-am gândit că după aceea trebuie sa am grija si de a ta soție și prunci.....si nu e bine. Til vând 12 mioare grase si 5 familii de albine
Lasa-ma cu bijnitzurile astea...nu dau eu nici mioarele si nici albinele pe fierotania aia :lol: vrei sa-mi rup picioarele, sa nu mai pot alerga dupa oi? :lol:

Liviule dupa Oi mai trimiti un caine , mai fluieri dar dupa roi ce faci , trebuie sa fugi cu lada sub brat dupa el ! :lol: :lol:
duma

Mesajde FLORINELU » 25 Iun 2014, 21:14

Duma,daca tot e pauza de meciuri,spune-ne si noua cum stai cu floarea si cu mierea,cat a crescut cantarul azi ,mai ales dupa masa :?: :lol: :lol:
FLORINELU

Mesajde murarudumitru » 26 Iun 2014, 00:06

Furtuna ia facut prapad imi pare rau de pierderea cauzata de furtuna ,eu stiu cei in sufletul lui ,nu pot sa zic decit atit sati dea Dumnezeu puterea cum mia dat si mie, sa treci peste asta Doamne ajuta
murarudumitru

Mesajde duma » 30 Iun 2014, 22:12

Cu natura nu te poti pune indiferent cat de detept te poti tine ca esti ....postez niste poze ...nu pe toate ca si o dovada pentru cei mai incepatori ca mine sa vada ce pot patii indeferent de cata carte stiu si tehnologie au . Apicultura este mult mai grea decat cred ei m gustul mieri isi merita toata dulceata , si amaraciunea din suflet dupa o astfel de furtuna iti ramane adanc in suflet . In poze sunt o parte din stupii mei adica toti stupii mei dusi in pastoral la floare si precum ori si ce minune tine 3 zile a venit si furtuna .
Fişiere ataşate
rsz_share2014-06-26-63b3ed05c388909308100fe80a7a8ecd9615093d18e771ac894f41deea795315-picture_jpg.jpg
duma

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?