vslsilviu scrie:Sa nu ma injuri prea tare... imi permit un sfat (primesc si un bobarnac): vinde motorul si investeste in albine!
vslsilviu scrie:Sa nu ma injuri prea tare... imi permit un sfat (primesc si un bobarnac): vinde motorul si investeste in albine!
FLORINELU scrie:nu am inteles,acul acela indica turatia motorului sau viteza pe drum![]()
. eu le-as pastra pe amandoua si motorul si albinele.
vslsilviu scrie:Iti urez multa sanatate si sotiei sa mai aiba un pic de rabdare... peste vreo 10 ani o sa aibe cu ce sa te sicaneze - legat de motor (iti spun din ceea ce vad la ai mei; tata a avut si cand a vazut ca usor, usor ma luam si eu de el... nu aveam carnet... l-a vandut).
Ca sa dau apa la moara... motorul pe o masina de pastoral![]()
Cred ca albina e boala mai grava!
Numai bine!
FLORINELU scrie:pai daca ala e acul de benzina atunci in paharul de timisoreana e otrava de gandaci
liviutzbogos scrie:Bai omule, ma omori...dupa ce ca nu mi-ai dat o tura niciodata, mai si faci filmari sa-mi arati cum toarce...lasa, nu-i bai... Maine dau comanda la Fan sa-mi aduca unul pentru livrari
duma scrie:Am vrut sa spun ca iti dau mai incolo când ești mai responsabil ( însurat si cu, copii ) însă m-am gândit că după aceea trebuie sa am grija si de a ta soție și prunci.....si nu e bine. Til vând 12 mioare grase si 5 familii de albine![]()
liviutzbogos scrie:duma scrie:Am vrut sa spun ca iti dau mai incolo când ești mai responsabil ( însurat si cu, copii ) însă m-am gândit că după aceea trebuie sa am grija si de a ta soție și prunci.....si nu e bine. Til vând 12 mioare grase si 5 familii de albine
Lasa-ma cu bijnitzurile astea...nu dau eu nici mioarele si nici albinele pe fierotania aiavrei sa-mi rup picioarele, sa nu mai pot alerga dupa oi?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori