BeeeK scrie:stefanmadalin scrie:Autofertil= se polenizeaza cu polenul propriu.
Corect !
Am vrut sa spun autopolenizant
E gresit cum ai scris
BeeeK scrie:stefanmadalin scrie:Autofertil= se polenizeaza cu polenul propriu.
Corect !
proapis13 scrie:BeeeK scrie:stefanmadalin scrie:Autofertil= se polenizeaza cu polenul propriu.
Corect !
E gresit cum ai scris
BeeeK scrie:....... e pe acolo , se intelege ideea.
- eroare monumentala pentru un cruciat al exprimarii corecte cum esti tu. Asa ca mai scuteste-ne cu pedanteriile tale, ca nu-si au locul. Anul asta suntem sucariti rau. Da' si daca n-am fi, nu vezi ca suntem nebuni? Nu vezi ca traim in lumea noastra in care interesul pentru gramatica tinde spre zero? De ce ne tot futi la melodye?modigliani scrie: de-am pulea {...} , in Limba Romana !
modigliani scrie:BeeeK scrie:....... e pe acolo , se intelege ideea.
Uite , io "iubesc" treaba asta cu .... "e pe-acolo"! Mai nene , ma da pe spate !![]()
![]()
![]()
Uite, pe bune , deja am un fetis cu treaba asta ! Sa va explic ..........
E super ciumeaca remarca asta cu " se-ntelege" ........ Adica "Io am batut campii nitel - direct raportat la directia erectiei mele - , va revine direct responsabilitatea "descifrarii batailor mele de podgorii ! Asta asa , ca-s ciumec , ca sa stiti cum stati , fraierilor de va pierdeti de-am pulea timpul dezlegand cimiliturile mele agramaticaloide ....... ! "
Adicatelea , care-cum are chef sa bata campii sau sa inventeze vreun termen cu care ..... balivernisticeste forumul total apeleaza la dispozitia si discretia celorlalti in a da cu ghiocul inspre reusita " translatarii" neghioabelor remarci ale acestuia .............
p.s. Vai , si cu doar atat ...... si curg apele pe mine . De la inumanul efort de-a incerca sa patrund mesajul care ...... AKA ..... trebuia sa ne fii fost transmis ........ Pe forum , in scris , in Limba Romana !
Bogdan.ag scrie:O saptamana de fs in Teleorman , 4-5 zile de cules(floarea mai are 5-6 zile si se trece) . Soiul este un pionier 25.
Stupii foarte puternici au un plus de 8-10 kg , restul au strans doar in cuib, nici nu s-au atins de caturi.
Depopulare masiva , mai ales dupa 2 zile de ploaie cu vant de saptamana trecuta.
Ca o curiozitate este scoaterea trantorilor din stupi de catre albine, fapt ce clarifica intensitatea culesului.
Am vizitat si alti apicultori , pe o raza de cca 60km situatia este asemanatoare .
Evident , fs acum se deschide pe cele mai multe parcele , timp este , daca temperaturile nocturne trec de 15 grade in urmatoarea
perioada , probabil ca datele problemei se vor schimba.
Sper ca Dumnezeu sa-si intoarca fata si catre noi , este un an greu pentru toti apicultorii.
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori