SorinDaniel scrie:Imi pare rau pentru cele intamplate.
Sunt alaturi de tine si eu am pierdut 24 de stupi din 26 asta primavara, asa ca stiu ce simti.
Albinele merita tot efortul nostru. Avem o pasiune frumoasa care din pacate cere multe sacrificii.
Acum am cumparat 16 roi si vreau sa mai cumpar inca. Nu te descuraja, cauta solutii si Dumnezeu te va ajuta.
Augustin78 scrie:Salut duma.
Imi pare rau de ce ti sa intamplat.
dar cum tu spui ca o faci din pasiune...sa ai succes in tot ce-ti propui.
Cate familii ai pierdut?din cate?
Sanatate si numai bine.
dicu.ion57 scrie:DUMA inca odata i-mi exprim regretul de ce ai patit.Eu am crezut ca cineva rau intentionat a rasturnat stupi.La un moment dat fiecare trecem printr-o perioada mai grea ,dar trebuie sa mergem inainte.Eu am pierdut odata 100 ,dar din cu totul alte motive asa ca stiu prin ce treci.Poate totusi reusesti sa mai recuperezi ceva.
FLORINELU scrie:Duma ,fata de cand ai facut filmuletul acuma sant sigur ca ai o alta stare de spirit si privesti altfel viitorul tau ca apicultor,mai ales ca vremea sa mai indreptat,albinele banuiesc ca aduna din nou ce le trebuie si pana la toamna se refac ele din nou cum ai spus si tu:ca pasarea phoenix. mult succes iti doresc. FLORINELU.
duma scrie:Florinelu si UN OM
In general am observat ca pe acest forum si pe altele toti isi arata calaiele si butoaiele pline cu miere si conturile pline ,...................................
P.S.
La anul voi fi tot aici !
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori