Ionut, n-am testat uleiul pe mai multe motoare, insa am vazut destui nefericiti cu motoare DCI,TDI, care au luat-o in freza. Eu am patit-o cu un Renault in care am bagat Biodiesel. L-au luat toti dracii. Tampenia cea mai mare e ca eram pe drumul de intoarcere din Italia. Am bagat si eu sa vad cum e si am vazut...Abia cand am ajuns la service am aflat de ce. De atunci nu mai bag. Acum am auzit ca si motorina asta obisnuita ar contine minim 5% biodiesel. Nu stiu ce sa zic...
Astazi am fost pe camp sa ma uit la floare. Este inflorita:

De curiozitate am intors palestile. Pe fiecare era cate o albina:

La urdinis am vazut multe albine care veneau incarcate, semn ca s-au apucat de treaba.
@Jean Valjan
Sa stii ca la mine au intrat 18 stupi. 15 cu albina si 3 goi, dintre care 5 aveau magaia pusa. Plus capacele,rame de rezerva, liza, roata de rezerva, bagaje, etc. Daca as fi avut o remorca(sau portbagaj deasupra) in care sa pun lucrurile astea marunte, mi-ar fi incaput lejer 30 de stupi. Consumul nu cred ca a sarit de 7% in conditiile in care nu am depasit 80km/h si am mers pe timp de noapte. Am plecat din Bucuresti la ora 17, Ploiesti-Buzau, iar de acolo am plecat pe la 1:30 spre Bucuresti apoi spre Alexandria. Am ajus la destinatie la 7. Dupa ce am intins de liza prin toate noroaiele si am terminat de asezat stupii, am picat ca musca...

Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.