Da ii un dicton celebru :
Invatati, invatati, invatati !
V.I.L.
ionut13 scrie:Salutare,
Mis incepator, si am o nelamurire....am 2 stupi buni,i-am dus langa un lan de fs, corp 10r plus cat 1/2, fiind primul an catul este necladit.....de vreo 10 zile...cuibul e plin...au crescut ramele de abia le-am putut scoate dar de cladit nu au cladit deloc,deloc in cat, ieri nu mai stiam ce sa fac si m-am gandit sa scot o rama din cuib si sa pun un FA in loc sa vad daca pe ala il cladesc, acum o ora m-am uitat le ele.....fa din cuib cladit full si magazia cladita 90%. Care e explicatia? e asta vreo technica ne-scrisa?
ce parera aveti?
Multumesc
ionut13 scrie:Multumesc Mircea,
Inteleg, am citit, ce nu intleg este faptul ca asa cum am zis,am 2 stupi, unu langa altu,aceiasi configuratie 10r din care 8 cu puietsi coronita.....celalant a construit si a umplu catul cu 3 zile in urma, mai trebuie sal capaceasca, azi am pus al 2-lea cat deja, dar asta in cauza nu a facut a facut nimic in cat,doar a umflat ramele din cuib de abia leam scos sa nu le omor,dar in magazie nimic pana azi noapte...ieri a plouat pana spre seara cand iam scos o rama din cuib si azi noapte la apucat construitu' si azi a fost vreme buna si a pus si miere, nu imi era clar de ce unu da si celalant nu...
Sanatate!
ionut13 scrie:Okay si are vreun efect faptul ca am scos o rama din cuib si am pus acolo un FA...asta sa fi declansat "jigadu construii de faguri" sa doar asa sa intamplat ?
Multumesc !
Okay, multumesc Andrei, chiar nu am gasit asta scris undeva...dar cum am zis...la mine mai este mult pana departe in apicultura
Ms again:)
jenica67 scrie:Da ii un dicton celebru :
V.I.L.
ignatov andrei scrie:jenica67 scrie:Da ii un dicton celebru :
V.I.L.
Adica...
Vasilescu. Ionescu. Lupulescu.
Erau otelari?!?
irinel1988 scrie:La 7 zile de cand am luat matca batrana dintr-o familie si am facut un roi, in stupul care a ramas fara matca nu au aparut botci. E de rau sau isi fac mai greu?
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori