igo1 scrie:gasesti tu in textul scris de mine cuvantul domestic? cum poti domestici o faptura care traieste maxim o luna in sezonul activ? Exista totusi deosebiri intre albine, stiu ca cele de padure sunt negre, doar atat, dar ma intereseaza si alte caracteristici.
liviutzbogos scrie:igo1 scrie:gasesti tu in textul scris de mine cuvantul domestic? cum poti domestici o faptura care traieste maxim o luna in sezonul activ? Exista totusi deosebiri intre albine, stiu ca cele de padure sunt negre, doar atat, dar ma intereseaza si alte caracteristici.
Vezi ca mai sunt si niste albine de padure gen albinele ucigase din America... sa nu le aduci pe alea in stupina. Ce deosebore sa fie? Albinele tale din lada tot din padure provin, sau cele din padure tot din alte lazi au plecat.
octavi scrie:am o botca la un colt jos construita de cateva zile la un stup si am matca prezenta, cred ca e batrana am vazut o aripioara rupta putin la un varf
ce sfat imi dati, sa scot batrana cu cateva rame sa o intaresc din alti stupi sa o am de rezerva pentru cazul in care nu reuseste tanara sa se inperecheze?
octavi scrie:am o botca la un colt jos construita de cateva zile la un stup si am matca prezenta, cred ca e batrana am vazut o aripioara rupta putin la un varf
ce sfat imi dati, sa scot batrana cu cateva rame sa o intaresc din alti stupi sa o am de rezerva pentru cazul in care nu reuseste tanara sa se inperecheze?
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 8 vizitatori