Penultima lada cea cu nr 13 gazduieste un roi primit de la Muraru Dumitru cadou !
Dumnezeu sa ii resplateasca fapta ! Un om mic ......dar cu suflet MARE !
Mitre multumesc frumos , jos palaria ce am gasit inauntru !!!!!
Lucian63 scrie:Bravo si respect! Nu te-ai lasat doborat, si ce nu te doboara te intareste! ... Mai ales o halba rece ! ... "Stiti, alta rima n-am gasit!" ... Sanatate si spor in toate!
ves.lucian.zabrani scrie:baieti faini !!! si tu si Dumitru !!! amandoi prietenii mei !!!
![]()
![]()
liviutzbogos scrie:Dumitre (Duma), te gandeai tu anul trecut ca anul asta ai sa ajungi la un asa nr de familii? Vezi, cine-i harnic si munceste... are tot ce vrea
duma scrie:Alin ...este o matca primita cu certificatul la mana ca este imperecheata si am tinuto de vineri seara pana dumninica dimineata ...... am sa postez si momentul cand am pus cusca peste rame ....erau dornice
Clar ca o verific peste cateva zile ce si cum si daca sta bine am si marcato ...ca tare mult imi place sa le vad repede !
alin75 scrie:duma scrie:Alin ...este o matca primita cu certificatul la mana ca este imperecheata si am tinuto de vineri seara pana dumninica dimineata ...... am sa postez si momentul cand am pus cusca peste rame ....erau dornice
Clar ca o verific peste cateva zile ce si cum si daca sta bine am si marcato ...ca tare mult imi place sa le vad repede !
Nu vreau sa ma intelegi gresit, sper sa nu scriu intr-un ceas rau (sa cobesc), dar poate se sperie vreo albinuta si de aici este doar un pas s-o prinda in ghem.
Numai bine,
Alin
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori