Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Duma

Mesajde duma » 01 Aug 2014, 17:06

Penultima lada cea cu nr 13 gazduieste un roi primit de la Muraru Dumitru cadou !
Dumnezeu sa ii resplateasca fapta ! Un om mic ......dar cu suflet MARE !
Mitre multumesc frumos , jos palaria ce am gasit inauntru !!!!!
Fişiere ataşate
rsz_wp_20140801_011.jpg
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde duma » 01 Aug 2014, 17:11

....NR13 ;) ;)
Fişiere ataşate
rsz_1wp_20140801_006.jpg
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde Lucian63 » 01 Aug 2014, 19:13

Bravo si respect! Nu te-ai lasat doborat, si ce nu te doboara te intareste! ... Mai ales o halba rece ! ... "Stiti, alta rima n-am gasit!" ... Sanatate si spor in toate!
Lucian63

Mesajde ves.lucian.zabrani » 02 Aug 2014, 06:54

baieti faini !!! si tu si Dumitru !!! amandoi prietenii mei !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde liviutzbogos » 02 Aug 2014, 09:59

Dumitre (Duma), te gandeai tu anul trecut ca anul asta ai sa ajungi la un asa nr de familii? Vezi, cine-i harnic si munceste... are tot ce vrea ;)
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde duma » 04 Aug 2014, 11:41

Lucian63 scrie:Bravo si respect! Nu te-ai lasat doborat, si ce nu te doboara te intareste! ... Mai ales o halba rece ! ... "Stiti, alta rima n-am gasit!" ... Sanatate si spor in toate!

Salutare Lucian
Cazatura sa nu spun sutul in fund ....un pas in fata ;) insa parca mai tare ma ambitionat sa ma ridic din propia cenusa ;) si pentru tine amice ....iau si halba de bere :D
Fişiere ataşate
rsz_wp_20140716_009[1].jpg
duma

Mesajde duma » 04 Aug 2014, 11:48

ves.lucian.zabrani scrie:baieti faini !!! si tu si Dumitru !!! amandoi prietenii mei !!!
:P :P :P

Lucian Multumesc de atentia acordata ! Tot vreau sai urnesc pe baeti sa iti facem vizita promisa si poate prindem si recolta de fructe , poate ne alegem cu un borcan de gem ca miere anul acesta cam slabut,cel putin la mine ;)
duma

Mesajde duma » 04 Aug 2014, 12:13

liviutzbogos scrie:Dumitre (Duma), te gandeai tu anul trecut ca anul asta ai sa ajungi la un asa nr de familii? Vezi, cine-i harnic si munceste... are tot ce vrea ;)

cine-i harnic si munceste are tot ce vrea , cine-i puturos si lenes are tot asa :lol:
sauuuuu cine-i harnic si munceste ori e prost ori nu gandeste !
Nu m-am gandit Liviu la NR. actual insa dupa ce iam ridicat din palti m-am hotarat sai refac pe toti , nu vreau sa depasesc 20 ....putini dar buni vreau la anul . La mine sti ca este scumpa mierea si prefer sa am putina dar buna ! :lol:
duma

Mesajde duma » 04 Aug 2014, 12:14

Sami .... eu spun multam frate ! ;)
duma

Mesajde alin75 » 04 Aug 2014, 12:25

duma scrie:
Sami .... eu spun multam frate ! ;)

Zic s-o mai verifici peste o saptamana. Prea da din "fund" si poate se "gandesc" s-o inghesuie putin! Sa nu ai surprize cu ea. In rest pare hotarata sa-si inceapa munca.

Numai bine,
Alin
https://www.youtube.com/watch?v=RI8TEa2gFCo
.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....
alin75

Mesajde duma » 04 Aug 2014, 12:33

Zic s-o mai verifici peste o saptamana. Prea da din "fund" si poate se "gandesc" s-o inghesuie putin! Sa nu ai surprize cu ea. In rest pare hotarata sa-si inceapa munca.

Numai bine,
Alin[/quote]
Alin ...este o matca primita cu certificatul la mana ca este imperecheata si am tinuto de vineri seara pana dumninica dimineata ...... am sa postez si momentul cand am pus cusca peste rame ....erau dornice
Clar ca o verific peste cateva zile ce si cum si daca sta bine am si marcato ...ca tare mult imi place sa le vad repede !
duma

Mesajde alin75 » 04 Aug 2014, 12:46

duma scrie:Alin ...este o matca primita cu certificatul la mana ca este imperecheata si am tinuto de vineri seara pana dumninica dimineata ...... am sa postez si momentul cand am pus cusca peste rame ....erau dornice
Clar ca o verific peste cateva zile ce si cum si daca sta bine am si marcato ...ca tare mult imi place sa le vad repede !

Nu vreau sa ma intelegi gresit, sper sa nu scriu intr-un ceas rau (sa cobesc), dar poate se sperie vreo albinuta si de aici este doar un pas s-o prinda in ghem.

Numai bine,
Alin
https://www.youtube.com/watch?v=RI8TEa2gFCo
.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....
alin75

Mesajde duma » 04 Aug 2014, 12:53

alin75 scrie:
duma scrie:Alin ...este o matca primita cu certificatul la mana ca este imperecheata si am tinuto de vineri seara pana dumninica dimineata ...... am sa postez si momentul cand am pus cusca peste rame ....erau dornice

Nu vreau sa ma intelegi gresit, sper sa nu scriu intr-un ceas rau (sa cobesc), dar poate se sperie vreo albinuta si de aici este doar un pas s-o prinda in ghem.

Numai bine,
Alin

Ai dreptate ..trebuie perioada de acomodare sa fiu cu ochii in patru pana pot rasufla linistit !
duma

Mesajde samuellazea » 04 Aug 2014, 14:14

Cuv placere si alta data. Ti-am zis daca nu isi face treaba mai am una ;)
samuellazea

Mesajde duma » 04 Aug 2014, 17:31

Cam asa ceva ...... sa intamplat cand am puso peste rame !
duma

Mesajde Doru89 » 04 Aug 2014, 17:57

[quote="
Cam asa ceva ...... sa intamplat cand am puso peste rame ![/quote]

Aceasi comportament sa intamplat si la mine cand am pus o matca neinperecheata la un roi am tinut parca 2 zile si dupa am deschis tavita si o luato usor bateau din aripi ca nebunele cand am pus prima data cusca.Daca nu o vroiau toate erau cu capurile in gauri sa o omoare si ghem peste cutie si dansul ei este pentru marcarea teritorului ei cu fermoni ei nuti face griji daca nu le placea era moarta imediat :D .
Doru89

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?