Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: BUNKA

Mesajde Florin Dobre » 10 Aug 2014, 01:19

:lol: :lol:
Mihai, voiam sa-ti zic ceva dar...inca n-am depasit 100, doar pe cantar. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde lucky5strike » 10 Aug 2014, 01:19

Eu cred ca Bunka trecut prin niste probleme dar nu a stiut sa le comunice. Acum, ca vorbesc, se vor descurca.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde MIHAI BALS » 10 Aug 2014, 01:29

nu a trecut prin nicio problema!
a purtat o palarie prea mare!
o regleaza VOI,dar in timp!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 10 Aug 2014, 01:37

Florin Dobre scrie::lol: :lol:
Mihai, voiam sa-ti zic ceva dar...inca n-am depasit 100, doar pe cantar. :lol:

ai facut 100(de deloni)?
MIHAI BALS

Mesajde nae » 10 Aug 2014, 10:43

Adi Hodis scrie:Apăi ... nene Nae, dacă ai intrat în discuție cu acest răspuns ... deși, eu l-am întrebat pe Bunka ... acum, după ce a scris că platea 18 mil. ( vechi, desigur ) ... nădăjduiesc că ti-a mai trecut din disperare, a ?. :?

De ce trebuie dat în om făra a ști amănunte ? ... mai ales că sînt alții implicați în situatie.

Cei 1800 nu ma dispera cu nimic ; am avut firma /lucrez cu omul si am fost ,eu, angajat = rezultatul vorbeste indiferent de Dorel .
Nu-l cunosc pe Bunka personal ci virtual ,imi PLACE = asta m-a disperat ; omul care imi place nu raspunde asa ...
Sunt sarac si prost dar ma intereseaza OMUL , am cunoscut cativa ,putini,iar cand nr lor scade ma doare .
nae

Mesajde mihaibursuc » 10 Aug 2014, 12:30

mai Ady te am rugat sa ma suni sa rexolvam problema dar tu nu dai nici un semn .aici este marea problema nu ai taria sa cauti tu omu si a spui o vorba o data ceva tu te ascunzi si taci daca raspunzi la tel incepe discutia bai am avut niste prob si nu am putut saajung la curierat sau stiu ai dreptate da zi frate o data cand ne trimiti ce ai sa trimiti si pana atunci nu te cauta omu da dupa ce il amani de 3 4 ori atunci omu intra la idei ca el are ceva bani la tine .te superi ca da lumea cu noroi pai tu ce ai face daca ai fi in locul nostu ai crede dar cat ai crede? maine este luni si trece pariul si atunci demonstrezi ce ai de demonstrat
mihaibursuc

Mesajde BUNKA » 11 Aug 2014, 08:53

mihaibursuc scrie:mai Ady te am rugat sa ma suni sa rexolvam problema dar tu nu dai nici un semn .aici este marea problema nu ai taria sa cauti tu omu si a spui o vorba o data ceva tu te ascunzi si taci daca raspunzi la tel incepe discutia bai am avut niste prob si nu am putut saajung la curierat sau stiu ai dreptate da zi frate o data cand ne trimiti ce ai sa trimiti si pana atunci nu te cauta omu da dupa ce il amani de 3 4 ori atunci omu intra la idei ca el are ceva bani la tine .te superi ca da lumea cu noroi pai tu ce ai face daca ai fi in locul nostu ai crede dar cat ai crede? maine este luni si trece pariul si atunci demonstrezi ce ai de demonstrat

Daca te-ai hotarat in cele din urma sa-i iei, m-am hotarat sa ti-i trimit !
I-am carat la ai mei ...acum o sa-i car din nou in oras...ma plimb cu ei ca cu ursu`
Ne auzim !
Baga mare cu noroiu...este loc, chiar imi face bine lupta in mocirla :lol: ma ajuta sa constientizez ca trebuie sa fac mai mult pt mine si mai putin pt altii !
BUNKA

Mesajde BUNKA » 11 Aug 2014, 08:54

https://www.youtube.com/watch?v=2ifPBSi ... e=youtu.be

Ceva gen Oscar Perone ...le las sa-si faca de cap in stationar !
BUNKA

Mesajde BUNKA » 11 Aug 2014, 09:02

MIHAI BALS scrie:ma tot gandeam, cand o sa dea cu capul de tavan!
tavanul e de vina!
e prea jos!
nu si la atelier!
pagini personale cu superactivitate!
pt ce?
stiam raspunsul de mult!
pt deloni desigur!

Superactivitatea se va reduce la cateva interventii cand si cand, pt ca am zis prea multe si e cazul sa mai tin si pt mine din ceea ce gandesc sau fac asa cum fac majoritatea.
Treaba cu Delonul e un proiect al meu personal si am inteles ca trebuie sa-l discut cu voi toti pt ca sunteti apicultori si nu as putea sa am un schimb de idei pe teme apicole cu crescatorii de vite de ex, atunci insa cand lucrurile se intorc impotriva ta nu cred ca mai exista vre-un rost sa faci asta...am inteles ca am devenit bogat din cauza Delonilor, le doresc celor care cred asta sa aiba in buzunare tot atatia dolari lei sau euro cati am avut eu de pe urma lor.
Inca odata zic, informatia e la liber, poze filme explicatii insa de acum sa-si faca fiecare pe unde poate rame cutioare etc...nu ma mai pasioneaza subiectul, imi va fi de ajuns sa-mi fac mie cele necesare...ati putut observa ce stupina "dichisita" am !!
BUNKA

Mesajde ves.lucian.zabrani » 11 Aug 2014, 09:07

prietene Bunka , vad ca nu te plictisesti deloc !!!
Activ ca de obicei !!!
Iti doresc spor in toate , sanatate si sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde mihaibursuc » 11 Aug 2014, 12:45

astazi este luni nu am primit nimic decat o scuza deci atat am vrut sa spun de aici fiecare intelege ce vrea iar cu noroi sti cui ii place ra se dea daca tot o dai asa si cu chestii ca plec la mare ca tu cand o sa ai copil si o sai promiti probabil ca o sa respecti promisiunile cum le ai respectat si cu noi
mihaibursuc

Mesajde teinegru64 » 11 Aug 2014, 13:46

mihaibursuc scrie: ca tu cand o sa ai copili

Mihai..am un ucenic zugrav.Imi povestea ca la inceputuri le spunea clientilor cum sa renoveze locuinta.Ulterior a ajuns la concluzia ca lucra doua trei zile in plus ....tot cu aceasi bani.Asa ca acum merge pe principiul...ce comanda clientul aia fac.Dandu-i idei ....e posibil sa se gandeasca si la mostenitori.... :lol: :D
Lasand gluma .....sunt sigur ca Bunka va forma multi apicultori....care nu vor recunoaste niciodata ....de la cine au primit microbul .Toata viata vor trai cu impresia ca la inceputuri au fost tzepuiti .
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde mihaibursuc » 11 Aug 2014, 20:37

nu este vorba de teapa dar cand dai un ban cvuiva ca avans si faci niste calcule imprumuti cutii care treb sa le dai inapoi si vezi ca primesti niste scuze de tot ra... ti se ia iar de format nu am nici o leg poate sa ma iau dupa altii care stiu ce fac nu dau nume dar cine a vorbit cu mine stie ce zic .unde stiu vorbesc nu ascult si selectez ce cred ca este bine daram deviat subiectu Multa sanatate la toata lumea
mihaibursuc

Mesajde MIHAI BALS » 12 Aug 2014, 00:17

BUNKA scrie:
MIHAI BALS scrie:ma tot gandeam, cand o sa dea cu capul de tavan!
tavanul e de vina!
e prea jos!
nu si la atelier!
pagini personale cu superactivitate!
pt ce?
stiam raspunsul de mult!
pt deloni desigur!

Superactivitatea se va reduce la cateva interventii cand si cand, pt ca am zis prea multe si e cazul sa mai tin si pt mine din ceea ce gandesc sau fac asa cum fac majoritatea.
Treaba cu Delonul e un proiect al meu personal si am inteles ca trebuie sa-l discut cu voi toti pt ca sunteti apicultori si nu as putea sa am un schimb de idei pe teme apicole cu crescatorii de vite de ex, atunci insa cand lucrurile se intorc impotriva ta nu cred ca mai exista vre-un rost sa faci asta...am inteles ca am devenit bogat din cauza Delonilor, le doresc celor care cred asta sa aiba in buzunare tot atatia dolari lei sau euro cati am avut eu de pe urma lor.
Inca odata zic, informatia e la liber, poze filme explicatii insa de acum sa-si faca fiecare pe unde poate rame cutioare etc...nu ma mai pasioneaza subiectul, imi va fi de ajuns sa-mi fac mie cele necesare...ati putut observa ce stupina "dichisita" am !!

baiatu,sa fii patron e usor.
sa-ti mentii activitatea e mai greu.
oameni,materiale,facturi,fisc,utilaje,gagici,masini,concedii,tepe,STRES,spitale si rezultatul=2m sub pamant!
asa ca ai grija ce-ti doresti!
MIHAI BALS

Mesajde mihaibursuc » 14 Aug 2014, 16:20

de cand am inceput aceasta discutie si pana in momentul de fata nu am primit nimic din partea lui Ady nici macar tel decat scuza pe care ati vazuto toti "le am mutat la parinti " acum iar treb sa le aduc inapi dar parintii stau in Germania si probabil daia dureaza voi ce parere aveti?
mihaibursuc

Mesajde ovidiu_78 » 14 Aug 2014, 23:18

Sa-l suni tu..si rezolvati in particular.....ori stupi, ori bani....se poate si cu frumosul, toti gresim in viata, intr-un fel sau altul.....

oamenii slabi=razbunare
oamenii puternici=iarta
oamenii inteligenti=ignora
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?