Mihai, voiam sa-ti zic ceva dar...inca n-am depasit 100, doar pe cantar.
Florin Dobre scrie::lol:![]()
Mihai, voiam sa-ti zic ceva dar...inca n-am depasit 100, doar pe cantar.
Adi Hodis scrie:Apăi ... nene Nae, dacă ai intrat în discuție cu acest răspuns ... deși, eu l-am întrebat pe Bunka ... acum, după ce a scris că platea 18 mil. ( vechi, desigur ) ... nădăjduiesc că ti-a mai trecut din disperare, a ?.![]()
De ce trebuie dat în om făra a ști amănunte ? ... mai ales că sînt alții implicați în situatie.
mihaibursuc scrie:mai Ady te am rugat sa ma suni sa rexolvam problema dar tu nu dai nici un semn .aici este marea problema nu ai taria sa cauti tu omu si a spui o vorba o data ceva tu te ascunzi si taci daca raspunzi la tel incepe discutia bai am avut niste prob si nu am putut saajung la curierat sau stiu ai dreptate da zi frate o data cand ne trimiti ce ai sa trimiti si pana atunci nu te cauta omu da dupa ce il amani de 3 4 ori atunci omu intra la idei ca el are ceva bani la tine .te superi ca da lumea cu noroi pai tu ce ai face daca ai fi in locul nostu ai crede dar cat ai crede? maine este luni si trece pariul si atunci demonstrezi ce ai de demonstrat
MIHAI BALS scrie:ma tot gandeam, cand o sa dea cu capul de tavan!
tavanul e de vina!
e prea jos!
nu si la atelier!
pagini personale cu superactivitate!
pt ce?
stiam raspunsul de mult!
pt deloni desigur!
mihaibursuc scrie: ca tu cand o sa ai copili
BUNKA scrie:MIHAI BALS scrie:ma tot gandeam, cand o sa dea cu capul de tavan!
tavanul e de vina!
e prea jos!
nu si la atelier!
pagini personale cu superactivitate!
pt ce?
stiam raspunsul de mult!
pt deloni desigur!
Superactivitatea se va reduce la cateva interventii cand si cand, pt ca am zis prea multe si e cazul sa mai tin si pt mine din ceea ce gandesc sau fac asa cum fac majoritatea.
Treaba cu Delonul e un proiect al meu personal si am inteles ca trebuie sa-l discut cu voi toti pt ca sunteti apicultori si nu as putea sa am un schimb de idei pe teme apicole cu crescatorii de vite de ex, atunci insa cand lucrurile se intorc impotriva ta nu cred ca mai exista vre-un rost sa faci asta...am inteles ca am devenit bogat din cauza Delonilor, le doresc celor care cred asta sa aiba in buzunare tot atatia dolari lei sau euro cati am avut eu de pe urma lor.
Inca odata zic, informatia e la liber, poze filme explicatii insa de acum sa-si faca fiecare pe unde poate rame cutioare etc...nu ma mai pasioneaza subiectul, imi va fi de ajuns sa-mi fac mie cele necesare...ati putut observa ce stupina "dichisita" am !!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 21 vizitatori