alin75 scrie:duma scrie:
Sami .... eu spun multam frate !
Zic s-o mai verifici peste o saptamana. Prea da din "fund" si poate se "gandesc" s-o inghesuie putin! Sa nu ai surprize cu ea. In rest pare hotarata sa-si inceapa munca.
Numai bine,
Alin
FLORINELU scrie:te salut Duma,nu am avut timp sa vad toate clipurile tale decat acela cu matca noanperecheata,da e bine e foarte bine cu o mica mare deosebire ,daca aveai situatia asta prin iunie maxim iulie,dar in sept??nu prea ai sanse sa treci iarna din multe cauze pe care le stii si tu dar te autoamagesti,acolo ai doar albina batrana si asta poate fi un motiv serios,ai albina putina pentru iarna ,mancare ioc si multe altele,daca prin absurd ar scapa din iarna o sa il tii pe sirop la anul pana in august si atuncci la ce bun? sfatul meu e sa-l unifici urgent,dar urgent,eu am unificat la sfarsitul lui august stupi mult mai puternici decat ala si nu imi pare rau.diseara ma uit la toate clipurile tale si atunci sa te tii critici. apropo,ce ai cu dalta aia si cu tableta de le trantesti asa nemilos
duma scrie:Aline (75) eu nu dau în nimeni.....aproape nici o dataînsă aici ( forum) se exclude aceasta varianta! Eu fiind prieten cu Apicultorii și nu Apicultor, nu îmi permit acest lucru.
duma scrie:FLORINELU scrie:te salut Duma,nu am avut timp sa vad toate clipurile tale decat acela cu matca noanperecheata,da e bine e foarte bine cu o mica mare deosebire ,daca aveai situatia asta prin iunie maxim iulie,dar in sept??nu prea ai sanse sa treci iarna din multe cauze pe care le stii si tu dar te autoamagesti,acolo ai doar albina batrana si asta poate fi un motiv serios,ai albina putina pentru iarna ,mancare ioc si multe altele,daca prin absurd ar scapa din iarna o sa il tii pe sirop la anul pana in august si atuncci la ce bun? sfatul meu e sa-l unifici urgent,dar urgent,eu am unificat la sfarsitul lui august stupi mult mai puternici decat ala si nu imi pare rau.diseara ma uit la toate clipurile tale si atunci sa te tii critici. apropo,ce ai cu dalta aia si cu tableta de le trantesti asa nemilos
Salutare Nea Florine !
Daca eram pe vapor ....o dadeam in bara la cum scap lucrurile din mana si mai scap si ' din mana ' si la stupi dupa cum vedeti ! A fost pe 10 rame si 5 dintre ele le-am impartit pe la care au avut nevoie cat de cat si am spus sa incerc aceasta varianta , insa pana smabata viitoare mai calculez , ma mai informez de la voi si sa vad ce fac . Acum imi sta in cap sa iau 2 rame din doua familii puternice pline cu puiet sal ajut pe pricajit dar nu sunt decis inca ! Astept nea Florine criticile dumneavoastra cu placere !un sut in fund un pas in fata !
alin75 scrie:duma scrie:Aline (75) eu nu dau în nimeni.....aproape nici o dataînsă aici ( forum) se exclude aceasta varianta! Eu fiind prieten cu Apicultorii și nu Apicultor, nu îmi permit acest lucru.
Daca asta ai inteles ...... pacat! Am vrut sa-ti arat ca nu mi-as fi dorit sa am dreptate!
Cu ce am dat in tine?
Numai bine,
Alin
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori