Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Duma

Mesajde duma » 08 Sep 2014, 11:43

Cate ceva de prin prisaca mea ! A fost o familie pe 10 rame care din pastoral m-am intors fara matca , cu bunatatea lui Sami am primit o matca de salvare care nu a fost aceptata , si am injumatatit lada sa nu o unufic chiar pe toata si am facut un test lasand cam tarziu niste botci sa vad daca se imperecheaza totusi chiar si in august-septembrie ! Din filmare sper sa se inteleaga mai mult , macar din imagini daca nu si din vorbele mele ca , cam vorbesc mult si prost :lol:
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde duma » 08 Sep 2014, 11:55

..........
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde duma » 08 Sep 2014, 13:05

Si ultimul filmulet sa nu va plictisesc prea tare !
duma

Mesajde alin75 » 08 Sep 2014, 14:27

alin75 scrie:
duma scrie:
Sami .... eu spun multam frate ! ;)

Zic s-o mai verifici peste o saptamana. Prea da din "fund" si poate se "gandesc" s-o inghesuie putin! Sa nu ai surprize cu ea. In rest pare hotarata sa-si inceapa munca.

Numai bine,
Alin
https://www.youtube.com/watch?v=RI8TEa2gFCo
.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....
alin75

Mesajde duma » 08 Sep 2014, 15:33

Aline (75) eu nu dau în nimeni.....aproape nici o data :lol: însă aici ( forum) se exclude aceasta varianta! Eu fiind prieten cu Apicultorii și nu Apicultor, nu îmi permit acest lucru. ;)
duma

Mesajde FLORINELU » 08 Sep 2014, 16:17

te salut Duma,nu am avut timp sa vad toate clipurile tale decat acela cu matca noanperecheata,da e bine e foarte bine cu o mica mare deosebire ,daca aveai situatia asta prin iunie maxim iulie,dar in sept??nu prea ai sanse sa treci iarna din multe cauze pe care le stii si tu dar te autoamagesti,acolo ai doar albina batrana si asta poate fi un motiv serios,ai albina putina pentru iarna ,mancare ioc si multe altele,daca prin absurd ar scapa din iarna o sa il tii pe sirop la anul pana in august si atuncci la ce bun? sfatul meu e sa-l unifici urgent,dar urgent,eu am unificat la sfarsitul lui august stupi mult mai puternici decat ala si nu imi pare rau.diseara ma uit la toate clipurile tale si atunci sa te tii critici :lol: . apropo,ce ai cu dalta aia si cu tableta de le trantesti asa nemilos :lol:
FLORINELU

Mesajde duma » 08 Sep 2014, 17:14

FLORINELU scrie:te salut Duma,nu am avut timp sa vad toate clipurile tale decat acela cu matca noanperecheata,da e bine e foarte bine cu o mica mare deosebire ,daca aveai situatia asta prin iunie maxim iulie,dar in sept??nu prea ai sanse sa treci iarna din multe cauze pe care le stii si tu dar te autoamagesti,acolo ai doar albina batrana si asta poate fi un motiv serios,ai albina putina pentru iarna ,mancare ioc si multe altele,daca prin absurd ar scapa din iarna o sa il tii pe sirop la anul pana in august si atuncci la ce bun? sfatul meu e sa-l unifici urgent,dar urgent,eu am unificat la sfarsitul lui august stupi mult mai puternici decat ala si nu imi pare rau.diseara ma uit la toate clipurile tale si atunci sa te tii critici :lol: . apropo,ce ai cu dalta aia si cu tableta de le trantesti asa nemilos :lol:

Salutare Nea Florine !
Daca eram pe vapor ....o dadeam in bara la cum scap lucrurile din mana si mai scap si ' din mana ' si la stupi dupa cum vedeti ! A fost pe 10 rame si 5 dintre ele le-am impartit pe la care au avut nevoie cat de cat si am spus sa incerc aceasta varianta , insa pana smabata viitoare mai calculez , ma mai informez de la voi si sa vad ce fac . Acum imi sta in cap sa iau 2 rame din doua familii puternice pline cu puiet sal ajut pe pricajit dar nu sunt decis inca ! Astept nea Florine criticile dumneavoastra cu placere ! ;) un sut in fund un pas in fata !
duma

Mesajde alin75 » 08 Sep 2014, 17:15

duma scrie:Aline (75) eu nu dau în nimeni.....aproape nici o data :lol: însă aici ( forum) se exclude aceasta varianta! Eu fiind prieten cu Apicultorii și nu Apicultor, nu îmi permit acest lucru. ;)

Daca asta ai inteles ...... pacat! Am vrut sa-ti arat ca nu mi-as fi dorit sa am dreptate!
Cu ce am dat in tine?

Numai bine,
Alin
alin75

Mesajde duma » 08 Sep 2014, 17:36

duma scrie:
FLORINELU scrie:te salut Duma,nu am avut timp sa vad toate clipurile tale decat acela cu matca noanperecheata,da e bine e foarte bine cu o mica mare deosebire ,daca aveai situatia asta prin iunie maxim iulie,dar in sept??nu prea ai sanse sa treci iarna din multe cauze pe care le stii si tu dar te autoamagesti,acolo ai doar albina batrana si asta poate fi un motiv serios,ai albina putina pentru iarna ,mancare ioc si multe altele,daca prin absurd ar scapa din iarna o sa il tii pe sirop la anul pana in august si atuncci la ce bun? sfatul meu e sa-l unifici urgent,dar urgent,eu am unificat la sfarsitul lui august stupi mult mai puternici decat ala si nu imi pare rau.diseara ma uit la toate clipurile tale si atunci sa te tii critici :lol: . apropo,ce ai cu dalta aia si cu tableta de le trantesti asa nemilos :lol:

Salutare Nea Florine !
Daca eram pe vapor ....o dadeam in bara la cum scap lucrurile din mana si mai scap si ' din mana ' si la stupi dupa cum vedeti ! A fost pe 10 rame si 5 dintre ele le-am impartit pe la care au avut nevoie cat de cat si am spus sa incerc aceasta varianta , insa pana smabata viitoare mai calculez , ma mai informez de la voi si sa vad ce fac . Acum imi sta in cap sa iau 2 rame din doua familii puternice pline cu puiet sal ajut pe pricajit dar nu sunt decis inca ! Astept nea Florine criticile dumneavoastra cu placere ! ;) un sut in fund un pas in fata !

Astept si pe Sami si Liviu sa dea cu criticile in mine :lol: :lol:
duma

Mesajde duma » 08 Sep 2014, 23:28

alin75 scrie:
duma scrie:Aline (75) eu nu dau în nimeni.....aproape nici o data :lol: însă aici ( forum) se exclude aceasta varianta! Eu fiind prieten cu Apicultorii și nu Apicultor, nu îmi permit acest lucru. ;)

Daca asta ai inteles ...... pacat! Am vrut sa-ti arat ca nu mi-as fi dorit sa am dreptate!
Cu ce am dat in tine?

Numai bine,
Alin

Aline te rog sa am scuzi pentru gluma englezeasca , am inteles perfect ce mi-ai spus prima data cand am postat filmulețul cu matca de la Sami primită sa ma ajute . Am încercat sa cred , ca voi avea totuși puțin noroc si eu anul acesta după ce am fost supus la mai multe încercări , încercări care chiar daca m-au doborât pentru moment m-am ridicat dinou si am mers mai departe .
Aline sa sti ca poate uneori dau impresia de indiferenta sau de bășcălie si încerc sa mai fac haz de necaz dar la întrebările mele puse aici pe forum le iau in serios si le analizez si pun cap la cap mai multe variante si încerc sa fac sa iasă bine . De la tine un pic de la el un pic si tot asa si imi fac o traiectorie pe care sa merg .
Recunosc in fata tuturor care sunt atenți la ceea ce fac prin stupida mea si le Multumesc ca imi sunt aproape sa nu ma pierd in detalii , ca sunt un pic cam încăpățânăm dar nu atât in cat sa nu fiu convins ;) .
P.S. Te respect si ii respet pe toti atât timp cat sunt respectat , ajut cat sunt ajutat mai nou ;) pana acum doar ajutam .
Aline sa auzim de bine ! Ceau amice !
duma

Mesajde alin75 » 08 Sep 2014, 23:57

Numai bine,
Alin
alin75

Mesajde duma » 09 Sep 2014, 14:50

;)
alin75 scrie:Numai bine,
Alin
duma

Mesajde ignatov andrei » 16 Sep 2014, 06:31

La multi ani !
Sa cresti mare si frumos !!! ;)
ignatov andrei

Mesajde TDI » 16 Sep 2014, 07:32

Multi ani traiasca!
TDI

Mesajde redoo » 16 Sep 2014, 07:34

La multi ani!!!Imagine
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde PAGANEL » 16 Sep 2014, 08:07

La multi ani!!
Da de ce?
PAGANEL

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?