lucky5strike scrie:Argumentul e ca nuca-n perete... DM umbla toata ziua dupa matci "rusesti".
cristi_vidican scrie:ignatov andrei scrie:N-am auzit decat bancuri si povesti cu BK !
N-am auzit de o stupina cu BK, unde sa vezi stupii... unu si unu, adica pe 5-6 caturi 1/2 ! Doar niste ragalii de familii pe langa una "mai rasarita", adica pe doua corpuri 1/1 (echivalentul a 4 caturi 1/2), asta... una la 10.000 familii (a se intelege ca nu se pune lada de jos, adica o lada 1/1) !!!
De românul acesta ați auzit? viewtopic.php?f=22&t=2501
Dar de patronul lui?
Dar de stup ridicat în 10?
Scuze de off topic!
ignatov andrei scrie:Eu vorbeam de Romania, nu de laureatii Premiului Nobel, americani... de origine romana !!!
ignatov andrei scrie:Cand veti avea, tu si prietenii tai, familii de puterea pe care o au familiiile mele si ale prietenilor mei, atunci sa vii cu astfel de "argumente forte" !!!
"Voi" criticati rasele, nu matcile, pentru ca... "asa e moda" si pentru ca... nici nu va pricepeti !!!
alt stupar scrie:ignatov andrei scrie:Cand veti avea, tu si prietenii tai, familii de puterea pe care o au familiiile mele si ale prietenilor mei, atunci sa vii cu astfel de "argumente forte" !!!
"Voi" criticati rasele, nu matcile, pentru ca... "asa e moda" si pentru ca... nici nu va pricepeti !!!
Ignatov... noi am mai avut discutia asta.
Pe ce te bazezi cand sustii cele de mai sus ? Ai vazut tu personal cam ce putere au stupii lui Vidican sai ai "prietenilor sai" ?
Ai aratat tu pe undeva filmat clar ce "monstrii" de stupi intretii tu ???
Ca de pus o poza cu o lada cu sapte magazii deasupra vad ca ai pus. Si... cam atat !![]()
Si... ti-am mai spus si asta... nu confunda visele cu realitatea ca dauneaza !
Ps. nu-ti fa iluzii degeaba, macar atata tot "pricep" si ei, cat sa vada ca au de-a face cu un "apicultor" povestitor, cel mai tare din parcare
ignatov andrei scrie:
Adica... voi de ce ati avea dreptul sa laudati matcile straine, iar eu sa nu laud matcile din tara si crescatorii adevarati, care dau clasa vestului ???![]()
ignatov andrei scrie:Dati si crescatorilor romani banii pe care-i dati strainilor, plus si subventiile pe care strainii le primesc, si mai vorbim !!!![]()
cristi_vidican scrie:ignatov andrei scrie:Dati si crescatorilor romani banii pe care-i dati strainilor, plus si subventiile pe care strainii le primesc, si mai vorbim !!!![]()
Problema e că cei din vest au un renume și istorie în spate, și dacă vrei să cumperi de la ei stai la coadă și aștepți cuminte.
Într-o zi ajung și la dumneavoastră.
Înapoi la RASE SI HIBRIZI DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori