andrei_d scrie:Cu ce se scoate propolisul de pe haine? Am incercat cu apa fierbinte dar mai mult se intinde. Multumesc!
tudoralin scrie:Este o perioada anume cand iese ultimul puiet,sau trebuie sa ma uit eu pe rama sa observ daca mai exista puiet?Cand se inchide stupul la urdinis si in fuctie de ce criterii?Multumesc
tudoralin scrie:Nu fac niciun misto,am inteles ca iarna se inchide urdinisul la stup.Poti sa imi spui daca sunt informat prost,nu sa crezi ca fac misto ... cel putin din intrebarea mea iti dadeai seama ca sunt incepator ...
tudoralin scrie:Este o perioada anume cand iese ultimul puiet,sau trebuie sa ma uit eu pe rama sa observ daca mai exista puiet?Cand se inchide stupul la urdinis si in fuctie de ce criterii?Multumesc
CORNEL V. scrie:Sau mai bine tuica o dai pe gat si dai cu spirt pe haine
csaa scrie:Am o familie la care nu am mai gasit oua de cand a inceput sa se raceasca vremea. E normal sau am pierdut matca?
csaa scrie:Am o familie la care nu am mai gasit oua de cand a inceput sa se raceasca vremea. E normal sau am pierdut matca?
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori