Closcutz scrie:Eu cred ca ,,Nicolaie" posteaza ,,la oha" in limbaj runic
Closcutz scrie:Eu cred ca ,,Nicolaie" posteaza ,,la oha" in limbaj runic
cornelioandanciu scrie:Deci stupii i-ati inchis joia...Da, este o chestie interesanta! Cu ce i-ati inchis? Si de ce? De ce joia?Daca vreti sa ne dati mai multe lamuriri, mi se pare o problema foarte importanta! Ca eu am vrut sa-i inchid marti seara saptamana viitoare, dar acum m-ati pus in mare dificultate! Poate ne lamuriti mai bine?
Nicolaie Astaifoaiei scrie:LUCIAN AVRAM scrie:pai de unde sa stie daca pana acum a pascut vacile satului , acum vrea sa fie stupar
Nu ie adevarat ieu nam fost la vaci !
Nicolaie Astaifoaiei scrie:igo1 scrie:
amice tu ori nu ai fost deloc la școală ori nu ești roman. Nu știi deloc limba Romana.
Nu ie adevarat ce spui.
Am fost la scoala 10 ani destul si iaca mam lasat ca doamna de romana tot ma lasa pe toamna.
Daca nu umblam la scoala cum stiam sa scriu aicia ?
Si daca vreau ieu poate ma scriu si la facultate de studenti ca deacum primeste fara Bac. dar inainte sa fac bani cu albinele.
Si numele meu ieste romanesc dar numele dumeatale nu este. Din ce tara iesti ?
ovidiu8403 scrie:De ce sa inchizi stupii??? De frig ? Sa nu intre bau bau la albine? Ca nu sunt animale
ovidiu8403 scrie: Nu mai luati la misto pe bietu om ca nu stie , ca nu s-a ostenit sa citeasca si cine stie cine l-a nebunit la cap ...
Nicolaie Astaifoaiei scrie:Nicolaie Astaifoaiei scrie:igo1 scrie:
amice tu ori nu ai fost deloc la școală ori nu ești roman. Nu știi deloc limba Romana.
Nu ie adevarat ce spui.
Am fost la scoala 10 ani destul si iaca mam lasat ca doamna de romana tot ma lasa pe toamna.
Daca nu umblam la scoala cum stiam sa scriu aicia ?
Si daca vreau ieu poate ma scriu si la facultate de studenti ca deacum primeste fara Bac. dar inainte sa fac bani cu albinele.
Si numele meu ieste romanesc dar numele dumeatale nu este. Din ce tara iesti ?
De ce nu spui ?
Nu sti ?
Nu de frig ca de frig se pune carpe sa tina cald decat inchid stupi sa nu intre hartu ca prapad face in dansii.
Afla ca am citi tot de albine si nu ieste sa nu stiu cum sa fac .
Deacuma faci misto si te razi dar uite te injur si vezi cati se afla mai incepatori ca mine si toti crezi ca au nebunit la cap ?
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori