ionut iasi scrie:Multumesc Duma si mie imi place ce vad la tine si n-ar fi drept sa spun ca la toti stau bine de exemplu am 2 roi care nu s-au dezvoltat asa cum ma asteptam,au mancare dar albina putina si acum ma gandesc...sa-i unific (dar pierd regine de anul asta) sau sa ii bag pe amandoi intr-o lada si sa-i bag intr-o magazie la dos ca poate poate or trece iarna si la primavara imi vor folosi....
Sanatate multa iti doresc si iernare usoara
ionut iasi scrie:Eeee greseli din astea nu fac eu,deja am doi facuti din prima intr-o lada de polistiren extrudat cu diafragma de plastic,as fi preferat de lemn ,dar asta am avut la indemana atunci cu urdinise separate,in directii diferite si cred ca la anul am sa incerc si varianta cu trei intr-o lada sa vad cum merg si ma bate gandul ca la iarna sa imi fac si nuclee de 6 rame ...oi vedea,mai este pana atunci.
Sanatate multa
duma scrie:Ionuț te anunț ca am făcut prima mutare ......o poti vedea pe pagina mea. Mai am una de făcut si gata cu mutatul , insa treaba cu șoarecii sa o verific si sa ma păzesc de ea pana in primăvara
( gratii la urdinise ) dar nu inainte de a vedea sau a simți cum mi-a recomandat un coleg mai mare după care sa montez gratiile .
ionut iasi scrie:Si rame cu mancare...ale unui roi
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori