Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: ionut iasi

Mesajde ionut iasi » 19 Oct 2014, 20:42

Merci Augustine :D iernare usoara si tie
ionut iasi

Mesajde duma » 21 Oct 2014, 12:37

Frumoasa treaba! Iernarea ți asigurata liniștită!
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde ionut iasi » 21 Oct 2014, 23:20

Multumesc Duma si mie imi place ce vad la tine si n-ar fi drept sa spun ca la toti stau bine de exemplu am 2 roi care nu s-au dezvoltat asa cum ma asteptam,au mancare dar albina putina si acum ma gandesc...sa-i unific (dar pierd regine de anul asta) sau sa ii bag pe amandoi intr-o lada si sa-i bag intr-o magazie la dos ca poate poate or trece iarna si la primavara imi vor folosi....
Sanatate multa iti doresc si iernare usoara
ionut iasi

Mesajde duma » 22 Oct 2014, 09:41

ionut iasi scrie:Multumesc Duma si mie imi place ce vad la tine si n-ar fi drept sa spun ca la toti stau bine de exemplu am 2 roi care nu s-au dezvoltat asa cum ma asteptam,au mancare dar albina putina si acum ma gandesc...sa-i unific (dar pierd regine de anul asta) sau sa ii bag pe amandoi intr-o lada si sa-i bag intr-o magazie la dos ca poate poate or trece iarna si la primavara imi vor folosi....
Sanatate multa iti doresc si iernare usoara

Salutare ! este o varianta si aceasta sa iernezi amandoi roi intr-o lada , dar sa fi atent la urdinis sa aibe amandoi roi iesirea lor ca am vazut la cineva care a facut asa si a omis urdinisul la un roi si dus a fost roiul !
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde ionut iasi » 23 Oct 2014, 22:12

Eeee greseli din astea nu fac eu,deja am doi facuti din prima intr-o lada de polistiren extrudat cu diafragma de plastic,as fi preferat de lemn ,dar asta am avut la indemana atunci cu urdinise separate,in directii diferite si cred ca la anul am sa incerc si varianta cu trei intr-o lada sa vad cum merg si ma bate gandul ca la iarna sa imi fac si nuclee de 6 rame ...oi vedea,mai este pana atunci.
Sanatate multa
ionut iasi

Mesajde duma » 24 Oct 2014, 14:13

ionut iasi scrie:Eeee greseli din astea nu fac eu,deja am doi facuti din prima intr-o lada de polistiren extrudat cu diafragma de plastic,as fi preferat de lemn ,dar asta am avut la indemana atunci cu urdinise separate,in directii diferite si cred ca la anul am sa incerc si varianta cu trei intr-o lada sa vad cum merg si ma bate gandul ca la iarna sa imi fac si nuclee de 6 rame ...oi vedea,mai este pana atunci.
Sanatate multa

:lol: Salutare Ionuț!
Este unul.....bun tata...." profu online " la el mai un pic și scoate pe piața lada minune 5-6-7 și chiar 10 în 1
P.S.
Bre' tu ești de-al lui și eu nu știu???
Sper ca ști de gluma! Te salut!
duma

Mesajde ionut iasi » 26 Oct 2014, 23:05

:lol: Salutare Duma ooo nu, nu sunt fan al profesorului vreau doar sa incerc modelele astea de nuclee sa vad daca merg aici in zona mea ,am sa vad la anul ce si cum fac ... :D .Tu ce lucrari ai mai facut pe la albine,ai reusit sa muti stupii?
ionut iasi

Mesajde duma » 18 Noi 2014, 00:48

Ionuț te anunț ca am făcut prima mutare ......o poti vedea pe pagina mea ;) . Mai am una de făcut si gata cu mutatul , insa treaba cu șoarecii sa o verific si sa ma păzesc de ea pana in primăvara 8-) ( gratii la urdinise ) dar nu inainte de a vedea sau a simți cum mi-a recomandat un coleg mai mare după care sa montez gratiile .
duma

Mesajde ionut iasi » 19 Noi 2014, 00:29

duma scrie:Ionuț te anunț ca am făcut prima mutare ......o poti vedea pe pagina mea ;) . Mai am una de făcut si gata cu mutatul , insa treaba cu șoarecii sa o verific si sa ma păzesc de ea pana in primăvara 8-) ( gratii la urdinise ) dar nu inainte de a vedea sau a simți cum mi-a recomandat un coleg mai mare după care sa montez gratiile .

Salutare Duma si eu i-am bagat pe cei mici la interior ca se anunta ca vine vajul :) ,treaba cu soarecii am facuto si eu cum ti-a recomandat colegul mai mare inainte de a monta gratiile dar mai am de montat la doi ca nu mai aveam si cred ca am sa le fac din coltare gaurite care se folosesc in constructii.
De mutat tre sa mai mut si eu 3 stupi si saptamana asta ii rezolv garantat pe urma ma ocup de lazile/ramele pt la anu'.Toate cele bune
ionut iasi

Mesajde ionut iasi » 25 Dec 2014, 13:06

Salutare dragi stupari si colegi de forum,doresc sa va urez un Craciun Fericit alaturi de familiile voastre si de cei dragi voua,va multumesc tuturor celor care au binevoit sa imi dea cate un sfat la momentul oportun si sa aveti o iernare usoara si albine sanatoase.Sanatate multa.
ionut iasi

Mesajde lucky5strike » 26 Dec 2014, 01:25

ionut iasi scrie:Si rame cu mancare...ale unui roi :D

Frumos-frumos, as manca si eu rama asta! :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde ionut iasi » 26 Dec 2014, 12:49

Da asa e, am ramas si eu :o , cand am vazut cum arata rama aia, toate cele bune, L5S.
ionut iasi

Mesajde Tudor20 » 26 Dec 2014, 21:21

te-ai lasat de iepuri?
Tudor20

Mesajde ionut iasi » 26 Dec 2014, 22:27

Salut Tudore,da din pacate m-am lasat de crescut iepuri ,bine, fortat de imprejurari ca a trebuit sa plec din tara. :? Cum o duc albinele tale?
ionut iasi

Mesajde Tudor20 » 28 Dec 2014, 13:08

la ultimul zbor de pe 23 dec au "spus" prezent toti! vedem in martie cum e !!!
Tudor20

Mesajde ionut iasi » 03 Ian 2015, 02:09

Salutare tuturor stuparilor,va doresc un 2015 plin de realizari,caturi pline si ...spate puternic :) .LA MULTI ANI si sanatate
ionut iasi

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?