FLORINELU scrie:al mai mare e seful?
duma scrie:Liviule cred, ca Duminica e ultima data când le mai deranjez scoțând ramele de după diafragmă și dacă nu sunt goale stau sa ma gândesc sa le pun peste rame ca și Marin Lelea
duma scrie:
Cam asa stau stau la ora asta .....dupa nunta lui Liviu nu am mai apuc mare lucru sa fac a doua zi insa pe fuga am aruncat un ochi si prin cuiburi ! Promit ca voi filma si ce am in lazi ceea ce este cel mai important zic eu !
Astept critici !
Florin Dobre scrie:http://www.accuweather.com/ro/ro/timisoara/290867/november-weather/290867?monyr=11/1/2014
Urmaresti prognoza si cand constati ca urmeaza 3-4 saptamani fara zbor(maxim 10 grade) ii muti pe ce pozitie doresti.
La primul zbor se vor reorienta. Va fi un pic de invalmaseala dar nu-i bai.
Am facut o manevra ca asta in decembrie 2013 cand am avut un zbor de curatire si n-am fost multumit de cum au iesit o parte din stupi. Nu-i vedea soarele cum trebuie. Am intors toata stupina la 90 de grade. La urmatorul zbor din ianuarie n-au fost probleme...poate un pic de suprapopulare spre vechea pozitie.
Si eu astept perioada de frig ca sa repozitionez cativa.
Toata treaba e sa-i manevrezi cu grija sa nu scuturi ghemul.
FLORINELU scrie:aceasta este o miscare pe care o faci pe raspunderea ta ca sa nu fie altii de vina daca iese prost,eu am facut asemenea mutari,dar intoarcere cu 180 de grade as face numai iarna. oricum o faci trebuie sa iasa bine.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 52 vizitatori