Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde proapis13 » 24 Oct 2014, 16:56

nae scrie:......Nu am dubii asupra viitorului presedinte , nu merg la vot ....

Doar nu oi fi tu Mafalda sa stii cine iese presedinte si cu cat la suta :?: :!: :lol:
si daca esti sigur,de ce nu ii dai votul sa fie mai sus sau oponentului sa fie ...balotaj :?:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde nae » 24 Oct 2014, 17:46

P13, nu trebuie sa am capul cat galeata ; Ponta centreaza ,da cu capul si apara .
Are banul(pomana) - are vizibilitate pe media si in teritoriu (primarii) -are supraveghetorii in proportie destul de mare (sa vezi justitia cum vireaza independent,desigur , in turul 2 ) ; adica el vegheaza, el numara .
''Pixelul albastru'' a avut efect contrar , beneficiarul n-a invatat nimic .
Acum ''justitia'' + Base (impartial , bla-bla-bla ) il ataca uitand de capitalul NEGATIV din spate care , ca si ''pixelul'' , se intoarce in favoarea lu' Ponta .
Prea simplu , prea ca la tara .Ghinion.
Votul il dau celui care va lupta cu Ponta , va rog sa-l indicati (fara iepuri sau figurine)!
nae

Mesajde feederman » 24 Oct 2014, 18:21

nae scrie:Votul il dau celui care va lupta cu Ponta , va rog sa-l indicati (fara iepuri sau figurine)!

Kannst du Deutsch? Ion al nostru.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Ioan Guist » 24 Oct 2014, 19:53

Dedicatie pentru toti prietenii mei olteni:

Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde nae » 24 Oct 2014, 19:54

feederman scrie:
nae scrie:Votul il dau celui care va lupta cu Ponta , va rog sa-l indicati (fara iepuri sau figurine)!

Kannst du Deutsch? Ion al nostru.

L-am sustinut cand '' ai lui '' nu , vedem .
nae

Mesajde Ioan Guist » 24 Oct 2014, 19:55

Speciala pentru Moldoveni."

Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Dila Daniel » 24 Oct 2014, 19:58

:) m-ai convins...
eu ma duc la vot!
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde nae » 24 Oct 2014, 20:14

Bune .
Bine ca nu le-ai pus inainte de Referendum , acum vorbeam americaneste .
Si lipsa''voastra'' din aceste pagini unde puteti, macar pe nehotarati,sa influentati cumva e tot ''asa'' .
In lupta asta nu noroiul e mare ,nici olacarii nu lipsesc ci VODA .
Unde e VODA !?
nae

Mesajde peterneamt » 24 Oct 2014, 20:39

nae scrie:Bune .
Bine ca nu le-ai pus inainte de Referendum , acum vorbeam americaneste .
Si lipsa''voastra'' din aceste pagini unde puteti, macar pe nehotarati,sa influentati cumva e tot ''asa'' .
In lupta asta nu noroiul e mare ,nici olacarii nu lipsesc ci VODA .
Unde e VODA !?

O fi fanariot sau.....bă dar chiar nu are ţara asta pe cineva care să fie patriot , deştept, cult, cinstit,......... :roll:
Hei membrilor de partide care e rostul vostru ......? :roll:
Pentru ardeleni
:o
peterneamt

Mesajde nae » 24 Oct 2014, 23:24

cornelioandanciu scrie:Trebuie mers la vot! Trebuie sa ne exprimam vointa! Este dreptul nostru!

(nu ma refer la d-ta decat daca te regasesti mai jos )
Eu vreau dar am o dilema .
La Referendum am achesat demersului USL-ist si l-am sustinut pe neamt (la momentul respectiv era SOLUTIA), Base si ''dv'' : ''cih'' .... scarba totala (mai repet invectivele ? )+ nu mergeti la vot!=atunci nu era dreptul meu ?
Il votez pe Iohannis daca-mi spuneti cum ati ''scapat'' de scarba fata de cei din spate lui .
Si eu merg la curve dar nu ma laud cu virtutile lor .
Am un vot pt VODA .(sincer am mai multe )
nae

Mesajde Mircea_63 » 24 Oct 2014, 23:30

Nae, eu am fost la referendum si am votat cu Base.
Despre curve...n-ai cum sa te lauzi tu cu virtutile lor, tu te poti lauda cu ale tale, dar ai fi uimit sa afli cate calitati umane si sociale pot avea aceste femei.

Ai doua variante. Gandesti cinstit si deschis cu mintea ta. Nu se poate sa fie totul absolut egal. Apoi votezi.
Sau: nu te duci sa votezi, dar nici nu ii mai judeci sau te plangi.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde nae » 24 Oct 2014, 23:47

Mircea_63 scrie:Nae, eu am fost la referendum si am votat cu Base.
Despre curve...n-ai cum sa te lauzi tu cu virtutile lor, tu te poti lauda cu ale tale, dar ai fi uimit sa afli cate calitati umane si sociale pot avea aceste femei.

Ai doua variante. Gandesti cinstit si deschis cu mintea ta. Nu se poate sa fie totul absolut egal. Apoi votezi.
Sau: nu te duci sa votezi, dar nici nu ii mai judeci sau te plangi.

Frumos si corect ce spui d-ta , respectul meu -pt d-ta .
Mai e o varianta , nu-mi place ''sistemul'' .
Nu stiu ce nu-mi place dar'' simt'' ca nu-i bine , STIU ca nu pot sa-l repar sau sa concep altul si astept , nu ca ciobanul care ''doar sade'' ,astept activ- atat cat ma duce hardul .
I-am asteptat pe americani si au venit (cand nu mai avem nevoie ) ,poate apare si VODA .
nae

Mesajde ignatov andrei » 24 Oct 2014, 23:51

cornelioandanciu scrie:Trebuie mers la vot! Trebuie sa ne exprimam vointa! Este dreptul nostru!

Habar n-ai tu, cat de tare ne "exprimam vointa" !!! ;)
N-avea grija, maica, "ne gandim" si la tine... ;)
ignatov andrei

Mesajde Closcutz » 25 Oct 2014, 08:45

Sa va spun ce intuiam de ceva vreme de cand am auzit de sesizarea facuta despre incompatibilitatea lu' Johanis. Tabara lu Base are mai multe variante( ceva gen iepuri, dar si rezerva strategica):1. Udrea(curtezana favorita), 2.Macovei (femeia dura pusa sa rezolve lucrurile incomode) si pe 3 Klaus Johanis. Din cate il cunosc pe Base cel mai mult si-ar dori-o pe Udrea, dar niciun sondaj nu-i da nici cea mai mica sansa de a accede in turul doi(favoriti sa ajunga acolo fiind Ponta si Johanis). Acum vine teoria bomba... dar daca Johanis este inlaturat de la masa de joc? Ii cresc ori nu sansele lu' madam Udrea sa ajunga in turul 2( sperand ca tot spectrul ,,de dreapta" se va coaliza pe candidatul opus PSD, ar fi ceva...sanse). Dar oricum ar sta lucrurile, Base spera sa-l stranga cu usa pe cel ce va accede in turul 2(alternativa anti-psd) si pentru a strange randurile si a-l sustine cu sanse, i se va cere postul de premier( bine-inteles pt Base, pt cine credeati?). Speta cu traficul de copii si achizitia de case cu bani nejustificati vin sa-mi intareasca banuiala, dar ,,om trai si om vedea".
Closcutz

Mesajde ioanpuiu » 25 Oct 2014, 08:51

Da, trebuie să mergem la vot în număr cît mai mare dacă nu vrem să mai fim, vreme de cîţiva ani, rupţi în două. Nu trebuie să se mai repete situaţia de la referendumul de demitere în urma căruia 7,4 milioane să întrebe ... "şi cu voinţa noastră cum rămîne ?"
Procentul de participare la vot trebuie să fie cît mai mare în aşa fel încît viitorul presedinte, indiferent cine va fi acela, să fie recunoscut/acceptat de toată lumea.
Poate v-aţi săturat să strigăm unii după alţii, "băsistule!" ... "uselistule!" ... "antenistule!" ...

Mai ales că ne-am înmulţit "la loc." :)
http://www.roaep.ro/prezentare/comunica ... -presa-93/
Aceiaşi oameni care au încercat atunci să ne convingă că suntem mai puţini, recunosc astăzi că suntem mai mulţi.
... şi ce discuţii am fost între noi, ce contradicţii, ce pasiuni... viewtopic.php?f=38&t=2345
Cei de-atunci, care sunt cei de azi, au încercat orice ca să ne convingă că suntem mai puţini, chiar şi un mini referendum ;)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 25 Oct 2014, 09:06

Closcutz scrie:Acum vine teoria bomba... dar daca Johanis este inlaturat de la masa de joc?

Dar dacă bomba asta despre care vorbeşti, explodează în braţele altcuiva :?:

Dacă Iohanis este declarant incopatibil (înlăturat de la masa de joc) alegerile se amînă, probabil pentru primăvară.
Guvernul actual va avea de trecut o iarnă despre care nu ştim cum va fi.
De la întîi Ianuarie intră în vigoare noile taxe deja anunţate.
Toate pomenile electorale facute vor trebui şi ele recuperate. (de unde ? ? ?)
Noul buget trebuie pus pe masă şi el :)

Trebuie umblat cu grijă cu materialele explozive :lol:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE