nae scrie:......Nu am dubii asupra viitorului presedinte , nu merg la vot ....
Doar nu oi fi tu Mafalda sa stii cine iese presedinte si cu cat la suta
si daca esti sigur,de ce nu ii dai votul sa fie mai sus sau oponentului sa fie ...balotaj
nae scrie:......Nu am dubii asupra viitorului presedinte , nu merg la vot ....
nae scrie:Votul il dau celui care va lupta cu Ponta , va rog sa-l indicati (fara iepuri sau figurine)!
feederman scrie:nae scrie:Votul il dau celui care va lupta cu Ponta , va rog sa-l indicati (fara iepuri sau figurine)!
Kannst du Deutsch? Ion al nostru.
nae scrie:Bune .
Bine ca nu le-ai pus inainte de Referendum , acum vorbeam americaneste .
Si lipsa''voastra'' din aceste pagini unde puteti, macar pe nehotarati,sa influentati cumva e tot ''asa'' .
In lupta asta nu noroiul e mare ,nici olacarii nu lipsesc ci VODA .
Unde e VODA !?
cornelioandanciu scrie:Trebuie mers la vot! Trebuie sa ne exprimam vointa! Este dreptul nostru!
Mircea_63 scrie:Nae, eu am fost la referendum si am votat cu Base.
Despre curve...n-ai cum sa te lauzi tu cu virtutile lor, tu te poti lauda cu ale tale, dar ai fi uimit sa afli cate calitati umane si sociale pot avea aceste femei.
Ai doua variante. Gandesti cinstit si deschis cu mintea ta. Nu se poate sa fie totul absolut egal. Apoi votezi.
Sau: nu te duci sa votezi, dar nici nu ii mai judeci sau te plangi.
cornelioandanciu scrie:Trebuie mers la vot! Trebuie sa ne exprimam vointa! Este dreptul nostru!
Closcutz scrie:Acum vine teoria bomba... dar daca Johanis este inlaturat de la masa de joc?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori