vio-trutza scrie:Domnule Marian,acum ati inteles ce am vrut sa scot in evidenta cu acea intrebare cu tenta usor ironica?
PS. Eu cred ca puteti trage cu camioneta dv o remorca mai mare de 750 kg.
O fi fost ea ironica remarca dar nu am vazut
vio-trutza scrie:Domnule Marian,acum ati inteles ce am vrut sa scot in evidenta cu acea intrebare cu tenta usor ironica?
PS. Eu cred ca puteti trage cu camioneta dv o remorca mai mare de 750 kg.
7Rame scrie:Un Iveco 2.8 de '96, punte dubla, maxim autorizat 3,5 tone.
...
Toata treaba asta te costa, daca esti gospodar sub 4000-4500 euro.
Problema e sa ai 100 de stupi!![]()
Altfel, faci transport la altii, si tot rezolvi ceva.
Da, e spate, si te lasa, goala mai ales chiar si pe iarba, dar cu remorca plina ari padurea cu ea. Repet, remorca simpla, sa stea greutatea si pe carlig. Si e vechitura, nemtii o arunca!! Da' manaca jar!
Stupii!! Stupii sa fie de belea, in rest no problem. Ca daca e invers, very problem.
...
Adi Hodis scrie:Daca te-a prins ploi in teren, pe drumuri de tzara, cum se zice, apai sa te asiguri de tractor. Ca de nuuu ! ... asa dai cu basca de pamant, incat nu-ti mai vine a o pune-n cap.![]()
Semneaza ... io, care am dat si cu picioru-n basca !.
4x4 e sfant ... iar unde ramane 4x4, acolo numai tractoru-i salvarea. Pacat ca tractoarele nu fuge ca si auto ...
Adi Hodis scrie:7Rame scrie:Un Iveco 2.8 de '96, punte dubla, maxim autorizat 3,5 tone.
...
Toata treaba asta te costa, daca esti gospodar sub 4000-4500 euro.
Problema e sa ai 100 de stupi!![]()
Altfel, faci transport la altii, si tot rezolvi ceva.
Da, e spate, si te lasa, goala mai ales chiar si pe iarba, dar cu remorca plina ari padurea cu ea. Repet, remorca simpla, sa stea greutatea si pe carlig. Si e vechitura, nemtii o arunca!! Da' manaca jar!
Stupii!! Stupii sa fie de belea, in rest no problem. Ca daca e invers, very problem.
...
Daca te-a prins ploi in teren, pe drumuri de tzara, cum se zice, apai sa te asiguri de tractor. Ca de nuuu ! ... asa dai cu basca de pamant, incat nu-ti mai vine a o pune-n cap.![]()
Semneaza ... io, care am dat si cu picioru-n basca !.
4x4 e sfant ... iar unde ramane 4x4, acolo numai tractoru-i salvarea. Pacat ca tractoarele nu fuge ca si auto ...
david88 scrie: Acum doua saptamani am facut stelaj pe remorca: 32 verticali cu trei caturi 1/2. Vedem la anul cum se comporta
cristi_vidican scrie:david88 scrie: Acum doua saptamani am facut stelaj pe remorca: 32 verticali cu trei caturi 1/2. Vedem la anul cum se comporta
Vreme poze! Vrem poze!
cosmin iepure scrie:Pentru cine stie un sprinter 413 mai poate sa traga o remorca incarcata cu 40 de stupi si el sa fie incarcat la aceasi capacitate,d.p.d.v.practic.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 40 vizitatori