L. Apis scrie:Foarte frumos ce vad in cele doua imagini. Felicitari
Dupa cum vad iernezi clopot cu folie si sunt surprins placut pentru ca nu vad pic de condens. As fi incantat daca ai vrea sa dai cateva detalii , cat de deschis este fundul,urdinis,izolare peste folie, tip stup,etc. Sunt foarte interesat sa perfectionez acest mod de iernare pentru ca am toti stupii cu fund A/V si asa as vrea sa-i tin.
Cu stima
Da, iernez cu folie, fundul complet gol. A fost putin condens la unul pe interior, dar doar pe folie, pe lemn nu am vazut. Sper sa nu ajunga la mucegai. Urdinisul acum, de vreo 2 saptamani, e deschis cam 6 celule din gratia antisoareci. Din septembrie l-am redus la o celula la cei mai slabi si la doua la cei mai puternici, pt. a evita pe cat posibil furtisagul.
Oricum, cred ca discutia asta nu isi are locul pe acest topic, dar pe scurt, am facut o medie intre clipul de mai jos si ceea ce gasesti pe site-ul milotoi.ro
https://www.youtube.com/watch?v=ZovqrtdhAVgl.e. am renuntat la ziare fata de ce apare in filmuletul postat de mine in toamna. podisor tip sertar din lemn umplut cu polisitiren extrudat.