teinegru64 scrie:Acum,ca am vazut ca nu sunt singurul stupar leneș,am curajul de a va arata cum am renunțat la inversarea corpurilor.....folosesc rama dubla de ME.Fața de sistemul clasic ,am doua mari avantaje...esențiale ...in viața coloniei de albine din ME...iarna ,nu mai exista riscul de a muri familia in corpul de jos,iar prinavara ,regina coboara mult mai rapid in corpul de jos.Menționez ca folosesc doar o singura rama de acest fel pentru o familie.O asemenea rama are intre 5-7 kg de miere,asa ca faci revelionul liniștit și de ce nu... uneori și invierea.
Adrian Galofteanu scrie:Cred ca esti un pic carcotas @dogvet! Oricat am vrea noi apicultura nu este matematica. .....
dogvet scrie:D-le coleg,eu nu imbin matematica cu apiculturaChiar am cu totul alta formatie profesionala decit matematica.Dar,problema expusa e clara si ma intereseaza pt ca eu lucrez cu ME deci mi-e frica sa nu fac greseli,asa ca mai bine intreb.Concluzie:daca puteti raspunde la obiect lamurind o problema e ok,daca nu ,asta e.Cu respect !
Ioan Guist scrie:Se stie ca pt pastoral , mare parte din stupina trebuie ajutata cu albina si puiet in vederea valorificarii a 3-4 culesuri de salcam si apoi de poliflora in sistem intensiv.Adica fara pauza d ecules.
Intrebare.
Cum se adauga puiet la ME sau MER? Mergem de la ideea ca lucram cu corpul.Unde punem corpul cu puiet?Si cum?Si cand? si de care puiet? Si...?
Ioan Guist scrie:Se stie ca pt pastoral , mare parte din stupina trebuie ajutata cu albina si puiet in vederea valorificarii a 3-4 culesuri de salcam si apoi de poliflora in sistem intensiv.Adica fara pauza d ecules.
Intrebare.
Cum se adauga puiet la ME sau MER? Mergem de la ideea ca lucram cu corpul.Unde punem corpul cu puiet?Si cum?Si cand? si de care puiet? Si...?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori