eu zic ca mai merge si o ceapa sparta in 4 si un vinisor de Dragasani ! si nu mai vezi nici aripioara de pitigoi !....
nae scrie:daniel-mihail scrie::lol: in albinute,
La Dragasani au zburat 3-4 chioare ; ma dispera pitigoii - anual
Ioan Guist scrie:Frate Nae, inchide stupii pana la prima pala de zbor.Chiar daca inchizi pentru 5-6 zile si deschizi dupa aia, pitigoii s-au mutat la alt fast food.
Si eu am pus sunca in pom si carnati.Nu s-o atins nimeni ca era rece probabilMai buna era albina.
Am inchis si i-am deschis la zbor de curatenie..
Trantorul@ scrie:Daca tot se discuta de pasaret ..... cat am vazut astazi si cata galagie faceau nu am vazut niciodata intre 200 - 300 lejer de tot felul , galagie de se auzea de la zeci de metri, pe capacele stupilor plin de boabe de prorumb pe care nu le pot inghiti si daca as inchide sigur nu ar pleca pentru ca mai ciugulesc de la pasarile de curte de pe la vecini si tot loco stau ..... doar plasa ar fii o solutie sa nu mai ajunga pe scandurile de zbor .... am vreo doi asa de agitati de ieri si azi ieseau la atac si amorteau prin zapada ( 4-6 grade) , probabil o sa-mi termine cativa pasarile astea ....
Trantorul@ scrie:.... am vreo doi asa de agitati de ieri si azi ieseau la atac si amorteau prin zapada ( 4-6 grade) , probabil o sa-mi termine cativa pasarile astea ....

Florin Dobre scrie:Cat dai pe legatura? Au si frunze.
nae scrie:Ce glume ''nene'' ?, astia sunt scobitori .
Morcovul apicol e sanatos/balsoi si maroniu![]()
![]()
mausica scrie:Se ia numai la legatura???![]()
Am trecut la nivelul superior ?
Florin Dobre scrie:Aoleo Nae...n-ai prins nici un zbor de curatire?
mausica scrie:Se ia numai la legatura???![]()
Am trecut la nivelul superior ?
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori