geangu scrie:Eu pun infestatia mai mare anul acesta cu varooa pe seama faptului ca nu am avut fenomenul de blocare al cuiburilor
geangu scrie:Ce schema de tratament ai aplicat? Ce perioada ai avut cuibul blocat?
TDI scrie:Cui nu-i convine populatia la iernare, cui nu-i convine productia de pe ultimul an, sa se gandeasca foarte serios sa-si schimbe vatra. Ideal, intr-o zona fara alti stupi in jur, sau cu foarte putini stupi in jur. E solutia solutiilor, altfel pastoralul nu exista.
Nicolaie Astaifoaiei scrie:Oricum degeaba.
Daca ai stupi demult mor de batrani, geaba va bateti capu.
Trebuieste stupi tanari si traiesc fara sa mance atat iarna.
Nicolaie Astaifoaiei scrie:TDI scrie:Cui nu-i convine populatia la iernare, cui nu-i convine productia de pe ultimul an, sa se gandeasca foarte serios sa-si schimbe vatra. Ideal, intr-o zona fara alti stupi in jur, sau cu foarte putini stupi in jur. E solutia solutiilor, altfel pastoralul nu exista.
Oricum degeaba.
Nicolaie Astaifoaiei scrie:TDI scrie:Cui nu-i convine populatia la iernare, cui nu-i convine productia de pe ultimul an, sa se gandeasca foarte serios sa-si schimbe vatra. Ideal, intr-o zona fara alti stupi in jur, sau cu foarte putini stupi in jur. E solutia solutiilor, altfel pastoralul nu exista.
Oricum degeaba.
geangu scrie:Paule, daca tot sezonul nu ai facut nici un tratament, la ce te asteptai sa gasesti dupa floarea soarelui ?
paul scrie:geangu scrie:Paule, daca tot sezonul nu ai facut nici un tratament, la ce te asteptai sa gasesti dupa floarea soarelui ?
Tu faci tratamente ... in sezon ??? Adica in perioada in care culeg (nectar, polen) ???![]()
Tratamente primavara nu fac deoarece cred ca au o eficienta minima !
7Rame scrie:Nicolaie Astaifoaiei scrie:TDI scrie:Cui nu-i convine populatia la iernare, cui nu-i convine productia de pe ultimul an, sa se gandeasca foarte serios sa-si schimbe vatra. Ideal, intr-o zona fara alti stupi in jur, sau cu foarte putini stupi in jur. E solutia solutiilor, altfel pastoralul nu exista.
Oricum degeaba.
Am trait sa citesc si asta.
Puteti explica mai detaliat, va rog?.
geangu scrie: Cine te a oprit dupa extractia de la salcam sa faci tratamente? Crezi ca daca faci in august e mai putin toxic decat daca faci tratament in iunie imediat dupa salcam?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori