octavi scrie:imi spuneti si mie e normal ca la unele familii sa ma ghemurile in partea de sus iar la altele erau jos de nici nu se vedea albina azi am dat o vizita fiind soare erau unele la zbor altele scoteau albine moarte pe urdinis
vecinul scrie:Astazi am controlat toti stupii,albinele erau desfasurate pe 4-5-6 rame,restul de rame care nu aveau albine, le-am scos,condens aveau putin,am marit urdinisurile si am dat cite 2 gauri in capac.albinele aratau bine.pe rame nu am vazut decit 2-3 pete,la un stup.ce spuneti ar fi o cale de scapare???multumesc mult!
vecinul scrie:Stati un pic, ca nu inteleg nimic dn acest mesaj!vorbesc de ceilalti stupi care-i mai am ca doi am pierdut deja
!scuze daca vam deranjat!!!
vecinul scrie:Stati un pic, ca nu inteleg nimic dn acest mesaj!vorbesc de ceilalti stupi care-i mai am ca doi am pierdut deja
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori