Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Liviu Bogos

Mesajde duma » 21 Oct 2014, 12:35

Liviule....si la bine și la rău.....nu asa ne spui Duminica la biserica? :lol: și mai ales sâmbătă nasul ti-a repetat asta de câteva ori :lol: !
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde duma » 26 Noi 2014, 10:59

Liviule .....helooooouuuuu !!!!????? Ce mai spui baiatule ??? haide nu tine numai pentru tine si spune si astoara mai mici ca tine sa facem sa fie bine si la noi in stupine !
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde proapis13 » 26 Noi 2014, 11:04

Casa de piatra,copii frumosi si sanatosi si sa aveti parte numai de realizari in viata :!:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde liviutzbogos » 26 Noi 2014, 21:24

proapis13 scrie:Casa de piatra,copii frumosi si sanatosi si sa aveti parte numai de realizari in viata :!:

Multam mult. Aceleasi ganduri bune le indrept si eu catre dvs. Aveti doua fete daca nu ma insel... Sa dea Dumnezeu sa ajungeti si dvs ziua in care veti fi socru :D Multa sanatate.
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde liviutzbogos » 26 Noi 2014, 21:28

duma scrie:Liviule .....helooooouuuuu !!!!????? Ce mai spui baiatule ??? haide nu tine numai pentru tine si spune si astoara mai mici ca tine sa facem sa fie bine si la noi in stupine !

Frate meleu... tot am vrut sa te sun zilele astea si m-am tot luat cu una, cu alta (dar tot cu aia cu care m-am insurat is) si n-am mai apucat. Ce sa fac, p-acasa numa, cu micro-ferma mea :lol: In stupina n-am mai calcat... ba da, mint, azi am calcat, am arat gradina si in fata stupilor intorceam calul :lol:
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde duma » 27 Noi 2014, 17:02

liviutzbogos scrie:
duma scrie:Liviule .....helooooouuuuu !!!!????? Ce mai spui baiatule ??? haide nu tine numai pentru tine si spune si astoara mai mici ca tine sa facem sa fie bine si la noi in stupine !

Frate meleu... tot am vrut sa te sun zilele astea si m-am tot luat cu una, cu alta (dar tot cu aia cu care m-am insurat is) si n-am mai apucat. Ce sa fac, p-acasa numa, cu micro-ferma mea :lol: In stupina n-am mai calcat... ba da, mint, azi am calcat, am arat gradina si in fata stupilor intorceam calul :lol:

Joacate cu primejdia , poate scapa calul ....... :lol: cat despre " cu una cu alta " stai linistit :lol: atata timp cat nu dormi pe pres e bine !!!!!! Ma ingrijoreaza fratele Samuel L. ca nu mai da nici un semn de viata ! Precis functia noua ia dat aripi si nu mai are timp de " noi "
duma

Mesajde liviutzbogos » 27 Noi 2014, 20:17

duma scrie:Joacate cu primejdia , poate scapa calul ....... :lol: cat despre " cu una cu alta " stai linistit :lol: atata timp cat nu dormi pe pres e bine !!!!!! Ma ingrijoreaza fratele Samuel L. ca nu mai da nici un semn de viata ! Precis functia noua ia dat aripi si nu mai are timp de " noi "

A fost avansat in grad? :o Nu am mai vorbit cu el de mult timp.
Nu scapa :D Azi i-am cam bazait un pic ca am greblat niste paie printre ei si am mai atins suportii. Stau ca pe ace cand merg printre ei si nu deschid nici unul :lol:
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde duma » 23 Ian 2015, 20:50

Părinte ești la vecernie ( sper ca am scris bine) sau la oi, ca la albine nici gând pe vremea asta! Mai da și prea sfinția ta un semn de viata ca mâine poimâine te cautam pentru miei de paști! :lol:
duma

Mesajde FLORINELU » 24 Ian 2015, 06:05

duma scrie:Părinte ești la vecernie ( sper ca am scris bine) sau la oi, ca la albine nici gând pe vremea asta! Mai da și prea sfinția ta un semn de viata ca mâine poimâine te cautam pentru miei de paști! :lol:

cica nu vinde mieii :lol: fiindca vrea sa-si mareasca turma ca doar acuma e familist si poate ca isi mareste si familia mai stii? :?: ,pe de alta parte la el oile fata numai miele nu si berbecuti si pe alea nu se indura sa le sacrifice.
FLORINELU

Mesajde liviutzbogos » 24 Ian 2015, 20:02

Radeti voi, treaba voastra. Parca va vad la Pasti cum veniti la mine dupa miel, mai incolo dupa branza... Dar va dau ca doar ne stim de atata vreme :)
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde duma » 24 Ian 2015, 23:34

FLORINELU scrie:
duma scrie:Părinte ești la vecernie ( sper ca am scris bine) sau la oi, ca la albine nici gând pe vremea asta! Mai da și prea sfinția ta un semn de viata ca mâine poimâine te cautam pentru miei de paști! :lol:

cica nu vinde mieii :lol: fiindca vrea sa-si mareasca turma ca doar acuma e familist si poate ca isi mareste si familia mai stii? :?: ,pe de alta parte la el oile fata numai miele nu si berbecuti si pe alea nu se indura sa le sacrifice.

Nea Florine......i-am spus eu ca treaba cu însurătoare nu e chiar asa roz cum pare după ce spune "DA " :lol:
duma

Mesajde duma » 24 Ian 2015, 23:39

liviutzbogos scrie:Radeti voi, treaba voastra. Parca va vad la Pasti cum veniti la mine dupa miel, mai incolo dupa branza... Dar va dau ca doar ne stim de atata vreme :)

Liviule sa ma treci primul pe lista și la miel dar și la caș.....mai ales ca, cred ca voi face naveta intre Timișoara și Ciacova ca am auzit ca sunt niște baeti care fac treaba buna cu tâmplăria apicola, astăzi am cumpărat rame de 3/4 și provin de la ei sunt de nota 10 și preț bun , poate fac și lăzi pe viitorul apropiat.......a stai asa ca tu ești prins cu transhumanta nu cu pastoralul pentru moment....... :lol:
Luni promit sa îți postez o poza......cu o chestie tare faina dar și scumpa dar și indispensabilă din garderoba unui oier cu acte în regula......si ai de grija dacă apari la tv la o reclama ca și vestitul Ghiță poate nu ne mai bagi în seama!!!! :lol:
duma

Mesajde liviutzbogos » 25 Ian 2015, 22:40

duma scrie:Liviule sa ma treci primul pe lista și la miel dar și la caș.....mai ales ca, cred ca voi face naveta intre Timișoara și Ciacova ca am auzit ca sunt niște baeti care fac treaba buna cu tâmplăria apicola, astăzi am cumpărat rame de 3/4 și provin de la ei sunt de nota 10 și preț bun , poate fac și lăzi pe viitorul apropiat.......a stai asa ca tu ești prins cu transhumanta nu cu pastoralul pentru moment....... :lol:
Luni promit sa îți postez o poza......cu o chestie tare faina dar și scumpa dar și indispensabilă din garderoba unui oier cu acte în regula......si ai de grija dacă apari la tv la o reclama ca și vestitul Ghiță poate nu ne mai bagi în seama!!!! :lol:

Te trec pe caiet de pe acuma :D
Zici ca sunt tamplari buni la Ciacova? Trebe sa merem in vizita.
Daca ajung eu sa-mi fac reclama la cas si alte cele... promit ca va fac si voua reclama la miere. Lui nea Florin cu mierea bio si tie cu mierea eco :lol:
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde duma » 26 Ian 2015, 01:22

Te trec pe caiet de pe acuma :D
Zici ca sunt tamplari buni la Ciacova? Trebe sa merem in vizita.
Daca ajung eu sa-mi fac reclama la cas si alte cele... promit ca va fac si voua reclama la miere. Lui nea Florin cu mierea bio si tie cu mierea eco :lol:[/quote]
Te rog nu-mi distrage atenția ca lucru ......dau găuri in speteze acasă la ora asta 00:20 :lol: cineva din dormitor striga ceva de genul " mai zic vecinii ca ai înnebunit de tot , treci o data la somn " maine moderez poza si ți-o trimit împreuna cu cea promisa :lol:
duma

Mesajde Florin Dobre » 26 Ian 2015, 08:50

Duma si Liviu, am o rugaminte la voi.
Nu va mai citati unul pe atul când intre voi nu este intercalata vreo alta postare.
Multumesc!
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde liviutzbogos » 26 Ian 2015, 12:48

Inteles :D
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?